logo-print

Ταχυδρομικές υπηρεσίες: Οδηγός για τις επιχειρήσεις από την ΕΕΤΤ

Χρήσιμες πληροφορίες για τις ταχυμεταφορές ανά κατηγορία επιλογών, όπως επιστολές, δέματα, λογαριασμοί, εξειδικευμένες υπηρεσίες

27/06/2018

29/06/2018

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Στην κατάρτιση ενός οδηγού για τις υπηρεσίες που έχουν οι επιχειρήσεις στη διάθεσή τους στους τομείς της Καθολικής Υπηρεσίας και των ταχυμεταφορών, ανά κατηγορία επιλογών, όπως επιστολές, δέματα, λογαριασμοί, ομαδικές αποστολές, εξειδικευμένες υπηρεσίες, προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Στον χρήσιμο Οδηγό παρέχονται συμβουλές σχετικά με τα απαραίτητα βήματα για την επιλογή εταιρίας ταχυδρομικών υπηρεσιών, καθώς και πληροφορίες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων ως χρηστών και για θέματα αποζημιώσεων.

Επίσης, o Οδηγός ενημερώνει για το σχετικό νομοθετικό-κανονιστικό πλαίσιο και τον ρόλο της ΕΕΤΤ στην αγορά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΤΤ

Ο «Οδηγός για επιχειρήσεις: Ταχυδρομικές υπηρεσίες» αποτελεί μια νέα ηλεκτρονική έκδοση της ΕΕΤΤ η οποία απευθύνεται στις επιχειρήσεις που αξιοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες και τις ενημερώνει για τις διαθέσιμες επιλογές και δυνατότητες. 

Ειδικότερα, ο «Οδηγός για επιχειρήσεις: Ταχυδρομικές υπηρεσίες» ενημερώνει τις επιχειρήσεις για τις υπηρεσίες που έχουν στη διάθεσή τους στους τομείς της Καθολικής Υπηρεσίας και των ταχυμεταφορών, ανά κατηγορία επιλογών, όπως επιστολές, δέματα, λογαριασμοί, ομαδικές αποστολές, εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχονται συμβουλές σχετικά με τα απαραίτητα βήματα για την επιλογή εταιρίας ταχυδρομικών υπηρεσιών, καθώς και πληροφορίες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων ως χρηστών και για θέματα αποζημιώσεων. Επίσης, o Οδηγός ενημερώνει για το σχετικό νομοθετικό-κανονιστικό πλαίσιο και τον ρόλο της ΕΕΤΤ στην αγορά. 

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΕΤΤ για την επαρκή ενημέρωση των χρηστών ταχυδρομικών υπηρεσιών, ώστε να προβαίνουν στις κατάλληλες, με βάση τις ανάγκες τους, επιλογές. 

Ο Οδηγός είναι διαθέσιμος στο www.eett.gr

Ο Οδηγός σε μορφή pdf και flipping book 

Εξώφυλλο 

Banner 

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διακριτική εξουσία του δικαστηρίου στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ΕΠολΔ 31