logo-print

Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυo

Ενημερωτική εκδήλωση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου

18/10/2018

19/10/2018

Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση
Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βα   σ. Σοφίας 9 & Δημητρίου Μόσχα, Μαρούσι) τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00-13:00.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις της Αρχής στο πλαίσιο  του Ευρωπαϊκού Μήνα για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αντιπρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Μιχάλης Σακκάς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και για την αποστολή του ενημερωτικού υλικού της ΑΔΑΕ,  μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αρχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: imerida@adae.gr, ή στο τηλ: 2106387664  και  2106387601. 

Πολιτειολογία
Κληρονομικό Δίκαιο Στ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ