logo-print

ΕΣΔι: Με ψευδωνυμοποίηση τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ΚΕ Διαγωνισμού

Στη δημόσια ανάρτηση δεν θα αναφέρονται τα ονόματα των διαγωνιζομένων αλλά ο μοναδικός αριθμός της κάθε αιτήσεως συμμετοχής

10/12/2018

10/12/2018

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Ο δικαστικός έλεγχος της δράσης των ανεξάρτητων αρχών

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ανακοινώνεται στους υποψηφίους ότι τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων του ΚΕ εισαγωγγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (κατευθύνσεων Πολιτικής-Ποινικής Δικαιοσύνης, Εισαγγελέων και Διοικητικής Δικαιοσύνης) θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ανατρέχουν στους πίνακες των αναλυτικών βαθμολογιών και των κατατάξεων για τα αποτελέσματά τους, κάνοντας χρήση του μοναδικού αριθμού της αίτησης συμμετοχής τους στον εισαγωγικό διαγωνισμό, τον οποίο έλαβαν κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής τους.

Για παροχή διευκρινήσεων ή βοήθειας, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Σχολή στο : τηλ.  2310.494114.

Διευκρινήσεις

1. Επισημαίνεται ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν δημόσια χωρίς την απάιτηση σύνδεσης ή χρήση κωδικού στην ιστοσελίδα της ΕΣΔΙ.

2. Κατά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων ΔΕΝ θα δημοσιευτεί το ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ του κάθε διαγωνιζόμενου αλλά ο μοναδικός αριθμός της κάθε αιτήσεως συμμετοχής

3. Ο μοναδικός αριθμός αιτήσεως συμμετοχής εμφανίζεται στην εκτυπωμένη αίτηση του υποψηφίου

4. Εάν ο διαγωνιζόμενος ΔΕΝ γνωρίζει τον αριθμό αιτήσεως μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα κατάθεσης αιτήσεων (ΕΔΩ) με τα στοιχεία σύνδεσης που χρησιμοποίησε κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και να τον επιβεβαιώσει.

5. Εάν ο διαγωνιζόμενος δε γνωρίζει τον κωδικό εισόδου που είχε δηλώσει κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη διαδικασία επαναφοράς κωδικού (ΕΔΩ).

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο esdi.gr

Πηγή: esdi.gr
Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση
Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ