logo-print

Άρθρο 74 - Νόμος 4547/2018 - Καθορισμός σχολικών μονάδων ένταξης των Δ.Υ.Ε.Π.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

12/06/2019

Υπό κωδικοποίηση
Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ύστερα από εισήγηση του αρμόδιου περιφερειακού διευθυντή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθορίζονται οι σχολικές μονάδες εντός των οποίων λειτουργούν οι Δ.Υ.Ε.Π., οι ώρες λειτουργίας τους, το ωρολόγιο πρόγραμμα που ακολουθούν και η κατανομή του χρόνου ανά διδακτικό αντικείμενο.

Για την εισήγηση που προβλέπεται στο προηγούμενο εδάφιο, λαμβάνονται υπόψη τα εξής κριτήρια που πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά: α) χωρική εγγύτητα με τη δομή φιλοξενίας και β) ύπαρξη διαθέσιμων και κατάλληλων αιθουσών διδασκαλίας.

2. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ύστερα από εισήγηση του αρμόδιου περιφερειακού διευθυντή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ιδρύονται οι Δ.Υ.Ε.Π. που λειτουργούν ως παραρτήματα σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην περίπτωση β΄ της παραγράφου 3 του άρθρου 72, και καθορίζονται οι ώρες λειτουργίας των Δ.Υ.Ε.Π., το ωρολόγιο πρόγραμμα που ακολουθούν και η κατανομή του χρόνου ανά διδακτικό αντικείμενο.

3. Κατ’ εξαίρεση, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, οι Δ.Υ.Ε.Π. ιδρύονται σε σχολικές μονάδες που καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ύστερα από εισήγηση του Γενικού/Διοικητικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι υποχρεώσεις διατροφής στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ & ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

send