logo-print

Άρθρο 81 - Νόμος 4547/2018 - Ειδικότερα καθήκοντα εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε Δ.Υ.Ε.Π.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

12/06/2019

Υπό κωδικοποίηση
Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Οι εκπαιδευτικοί που στελεχώνουν τις Δ.Υ.Ε.Π., εκτός από τα καθήκοντα που ορίζονται στις κείμενες διατάξεις, οφείλουν επιπρόσθετα να:

α) μεριμνούν για την ομαλή ένταξη των μαθητών που φοιτούν στις Δ.Υ.Ε.Π. στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και τη δημιουργική αλληλεπίδραση με το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες που προκύπτουν από την πολυπολιτισμική φυσιογνωμία των σχολικών μονάδων,

β) επιδεικνύουν παιδαγωγική ευελιξία στη διδασκαλία, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών που φοιτούν στις Δ.Υ.Ε.Π.,

γ) προτείνουν στον οικείο σύλλογο διδασκόντων και να υλοποιούν εκπαιδευτικές δράσεις στους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων και στις πλησιέστερες σχολικές μονάδες.

2. Οι εκπαιδευτικοί που στελεχώνουν τις Δ.Υ.Ε.Π., κατά τη διάρκεια της θητείας τους, επιμορφώνονται και υποστηρίζονται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Υποστηρίζονται, επίσης, σε θέματα οργανωτικά από το Αυτοτελές Τμήμα Συντονισμού και Παρακολούθησης της Εκπαίδευσης των Προσφύγων (Α.Τ.Σ.Π.Ε.Π) του ΥΠ.Π.Ε.Θ., σε συνεργασία με τους συντονιστές εκπαίδευσης προσφύγων. Η διοικητική τους υποστήριξη γίνεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης στην Πνευματική Ιδιοκτησία - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 13 21
Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ