logo-print

Ομάδα εργασίας για τη βελτίωση κτιριακών υποδομών του Πρωτοδικείου Αθηνών (Υπουργική Απόφαση)

Διαβούλευση με εμπλεκόμενους φορείς και το σχεδιασμό αναγκαίων παρεμβάσεων και οικονομοτεχνικών μελετών

18/02/2019

19/02/2019

Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Μεσιτεία Ακινήτων - Δημοσιεύματα ΕπΑΚ Νο 5

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύσταση και συγκρότηση ομάδας εργασίας με αντικείμενο τη βελτίωση κτιριακών υποδομών του πρωτοδικείου Αθηνών και ειδικότερα τη διαβούλευση με εμπλεκόμενους φορείς και το σχεδιασμό αναγκαίων παρεμβάσεων και οικονομοτεχνικών μελετών.

Η ομάδα εργασίας, η οποία οφείλει να περατώσει το έργο της έως τις 31 Μαρτίου 2019, αποτελείται από τους:

1. Γεώργιο Σάρλη του Αθανασίου, Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ως Πρόεδρο.

2. Ελένη Χαλβατζή του Δομένικου, Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Βαλμαντώνη του Κωνσταντίνου Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών.

3. Παναγιώτη - Δαυίδ Τριαντάφυλλου του Κωνσταντίνου, Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με αναπληρωτή τον Δημήτριο Νομικό του Νικολάου, Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

4. Μαρινέττα Γούναρη - Χατζησαράντου του Νικολάου, Σύμβουλο - ταμία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με αναπληρωτή τον Ιωάννη Κάπο του Χαραλάμπους, Σύμβουλο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

5. Αικατερίνη Πιτσαρή του Δημοσθένη, Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών Διαχειρίσεως Υλικού - Συντηρήσεως Κτιρίων και του Γραφείου Επιτροπής Διαχείρισης της Επιχορήγησης με αναπληρώτρια την Μαριάννα Καβάκα του Ιωάννη, Προϊσταμένη Διοικητικού της Γραμματείας του Πρωτοδικείου Αθηνών.

6. Ευάγγελο Τράκα του Μιχαήλ, με αναπληρώτρια την Σοφία Σδράκα του Θωμά, υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας της Κ.Υ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

7. Νικόλαο Βασιλείου του Χρήστου, με αναπληρωτή τον Περικλή Παπαβασιλείου του Κωνσταντίνου, υπαλλήλους της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

8. Παναγιώτη Φράγκο του Κωνσταντίνου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης ΤΑΧΔΙΚ με αναπληρώτριά του την Χρυσαυγή Τρίμμη του Νικολάου, υπάλληλο του ΤΑΧΔΙΚ.

9. Γεώργιο Παρασκευά του Βασιλείου, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Κουφογιώτη του Νικολάου, υπαλλήλους της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

10. Ευρυδίκη Αντωνίου του Λάμπρου με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Παπαδόπουλο του Αντωνίου εκπροσώ πους των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. ως μέλη.

Χρέη γραμματέα της ομάδας εργασίας θα εκτελεί η Παρασκευή Φλώρου με αναπληρώτρια αυτής την Γεωργία Ταρίφα υπάλληλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Διαβάστε επίσης: Τα προβλήματα δικηγόρων και πολιτών στο Πρωτοδικείο Αθηνών στο επίκεντρο της συνάντησης ΔΣΑ με Συμβούλιο Διοίκησης

Η αοριστία των ανακοπών του ΚπολΔ - Δημοσιεύματα ΕπολΔ Νο 29

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ