logo-print

Η Μαρία Γαβουνέλη νέα Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ)

Στη θέση του Α΄Αντιπροέδρου της ΕΕΔΑ εξελέγη ο δικηγόρος Γιάννης Ιωαννίδης και στη θέση της Β΄Αντιπροέδρου επανεξελέγη η δικηγόρος Έλλη Βαρχαλαμά

12/04/2019

12/04/2019

Πολιτειολογία
Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Η Αν. Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Γαβουνέλη εξελέγη νέα Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) για την περίοδο 2019-2022, κατά την πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας της νέας σύνθεσης της ΕΕΔΑ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019.

Η Μαρία Γαβουνέλη, που έχει οριστεί ως μέλος της ΕΕΔΑ από το Σύνδεσμο για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, κατείχε τη θέση της Α΄ Αντιπροέδρου της ΕΕΔΑ την περίοδο 2017- 2019, ενώ είναι μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Συμμαχίας Εθνικών Θεσμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (GANHRI) και του Δ.Σ του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εθνικών Θεσμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ENNHRI).

Στη θέση του Α΄Αντιπροέδρου της ΕΕΔΑ εξελέγη ο δικηγόρος Γιάννης Ιωαννίδης, που έχει οριστεί ως μέλος της ΕΕΔΑ από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και στη θέση της Β΄Αντιπροέδρου επανεξελέγη η δικηγόρος Έλλη Βαρχαλαμά, που έχει οριστεί ως μέλος της ΕΕΔΑ από τη ΓΣΕΕ.

Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο Κεφαλαιουχρικών Εταιριών Tόμος Ι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

send