logo-print

ΔΣΑ: Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης Οικονομικού - Διοικητικού Διευθυντή

12/04/2019

12/04/2019

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ανοικτή Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης  του Οικονομικού – Διοικητικού Διευθυντή δημοσίευσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

 

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη:

 

Περιγραφή θέσης / καθήκοντα / αρμοδιότητες

Η θέση του Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με θητεία 4 ετών η οποία μπορεί να ανανεωθεί για 4 έτη και οι αποδοχές καθορίζονται σε 3.000 μικτά μηνιαίως.

Προϊσταται της Διεύθυνσης Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών, διευθύνει το έργο της, συντονίζει και επιβλέπει τις εργασίες της, ώστε να εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία της. Οι αρμοδιότητές του προσδιορίζονται από τον κανονισμό εργασίας προσωπικού ΔΣΑ και περιλαμβάνουν:

α) την υλοποίηση των αποφάσεων που λαμβάνει το Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με οικονομικά και διοικητικά θέματα που αφορούν το ΔΣΑ.

β) την κατεύθυνση και τη σωστή λειτουργία των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

γ) την παρακολούθηση της περιουσίας του Συλλόγου, τη διαχείριση των δαπανών, την εκκαθάριση των αποδοχών και αποζημιώσεων του προσωπικού, την είσπραξη των εσόδων του Συλλόγου, τη μέριμνα για την προμήθεια μηχανημάτων, υλικών εφοδίων και περιουσιακών στοιχείων, την εκτέλεση εργασιών, τη στέγαση του Συλλόγου και τη διαχείριση υλικού.

δ) τη διεξαγωγή της λογιστικής υπηρεσίας σύμφωνα με ΕΛΠ, την τήρηση των βιβλίων και στοιχείων οικονομικής διαχείρισης σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο και τη συγκέντρωση, τήρηση, επεξεργασία και παρουσίαση στατιστικών στοιχείων.

ε) την παρακολούθηση των ταμειακών ροών στα Δικαστήρια

στ) την παρακολούθηση των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων.

ζ) την κατάρτιση του προϋπολογισμού, τη σύνταξη του ισολογισμού, και των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, αναφορών και εκθέσεων.

η) την συνεργασία με τους εξωτερικούς ελεγκτές.

θ) όλα τα θέματα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση του προσωπικού και την οργάνωση των υπηρεσιών του Συλλόγου, στην επεξεργασία στοιχείων και στην εκτίμηση των αναγκών σε προσωπικό του Συλλόγου, την οργάνωση αυτού καθώς και στην συγκέντρωση των προτάσεων των υπηρεσιακών μονάδων του Δ.Σ.Α. στο πλαίσιο της κατάρτισης του ετήσιου προγράμματος για το σύνολο των έργων και δράσεων του ΔΣΑ.

Προσόντα / κριτήρια συμμετοχής

Οι υποψήφιοι θα πρέπει αποδεδειγμένα να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια και να διαθέτουν τα προσόντα και τις δεξιότητες που περιγράφονται παρακάτω:

1. Πτυχίο Πανεπιστημίου οικονομικής κατεύθυνσης και κάτοχος Α΄ μεταπτυχιακού τίτλου. Η κατοχή μεταπτυχιακών ή άλλων τίτλων / πιστοποιήσεων θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

2. Τουλάχιστον 15ετή επαγγελματική εμπειρία, σε επιχειρήσεις, ΔΕΚΟ, ΝΠΔΔ, ή εταιρίες Χρηματοπιστωτικού Τομέα.

3. Άδεια λογιστή Α΄ τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

4. Σημαντικές γνώσεις, εμπειρία και τεχνική δεξιότητα σε θέματα ΕΛΠ και σύνταξη χρηματοοικονομικών καταστάσεων.

5. Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής ή Γερμανικής γλώσσας, καθώς και άριστες δεξιότητες προφορικού και γραπτού λόγου, αποτελεσματικής επικοινωνίας και παρουσιάσεων.

6. Καλή γνώση, προηγούμενη εμπειρία χειρισμού φορολογικών και ασφαλιστικών θεμάτων.

7. Πολύ καλή πιστοποιημένη γνώση χειρισμού εφαρμογών ERP και MS Office

8. Θα συνεκτιμηθούν η οργανωτική ικανότητα, οι ηγετικές και διαπροσωπικές δεξιότητες, η δημιουργία ομαδικού πνεύματος και περιβάλλοντος εμπιστοσύνης στην οικονομική διαχείριση

9. Ηλικία έως 50 ετών.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη στο dsa.gr

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Τα ομολογιακά δάνεια μετά τον ν. 4548/2018
send