logo-print

Πώς κατανέμονται οι νέες οργανικές θέσεις Εισαγγελέων (ΠΔ 41/2019)

Κατανομή οργανικών θέσεων οι οποίες συνεστήθησαν με τις διατάξεις του ν. 4596/2019

14/05/2019

15/05/2019

Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας 2η έκδοση- καλλιτεχνικό

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ Ν.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα 41/2019 "Κατανομή οργανικών θέσεων Εισαγγελέων Εφετών, Αντεισαγγελέων Εφετών και Εισαγγελέων Πρωτοδικών στις Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας".

Σύμφωνα με το ΠΔ, οι οργανικές θέσεις των Εισαγγελέων Εφετών, Αντεισαγγελέων Εφετών και Εισαγγελέων Πρωτοδικών οι οποίες συνεστήθησαν με τις διατάξεις του άρθρου 22 του ν. 4596/2019 (Α΄ 32) κατανέμονται στις Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας ως εξής:

1. Εισαγγελία Εφετών Αθηνών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Εφετών κατά (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε είκοσι έξι (26).

2. Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε επτά (7).

3. Εισαγγελία Εφετών Πατρών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε οκτώ (8).

4. Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε τρεις (3).

5. Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε πενήντα πέντε (55).

6. Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδιών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε οκτώ (8).

Μπορείτε να κατεβάσετε το Προεδρικό Διάταγμα 41/2019

Ερμηνεία κατ΄ άρθρo του ΚΝ 489/1976 περί υποχρεωτικής ασφαλίσεως της εξ ατυχημάτων αυτοκινήτων αστικής ευθύνης"

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η παραγραφή των εγκλημάτων στο ουσιαστικό ποινικό δίκαιο

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

send