logo-print

Θέσεις πρακτικής άσκησης στη Διεθνή Διαφάνεια - Ελλάς

05/07/2019

05/07/2019

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Αυτοδύναμα Ασφαλιστικά Μέτρα

Βασίλειος Α. Χατζηϊωάννου

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Η Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς προσφέρει την ευκαιρία σε μεταπτυχιακούς φοιτητές να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκομίζουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, κάνοντας εξάμηνη πρακτική άσκηση, με μερική απασχόληση σε ημέρες και ώρες της επιλογής τους, κατόπιν συνεννόησης.

Ως εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν μια εικόνα των δράσεων της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδος και θα συμβάλλουν στην αποστολή της.

Τα καθήκοντά τους (π.χ. έρευνα, διοικητική υποστήριξη, διοργάνωση εκδηλώσεων, επικοινωνία στα Προγράμματα: Integrity Watch, Expanding Anonymous Tipping, Σύμφωνο Ακεραιότητας, Business Integrity Forum κλπ) θα εποπτεύονται και θα ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες της οργάνωσης.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ

Μεταπτυχιακοί φοιτητές Νομικών, Οικονομικών, Πολιτικών Επιστημών ή Σπουδών Επικοινωνίας με ενδιαφέρον για ζητήματα ενίσχυσης διαφάνειας, λογοδοσίας και καταπολέμησης της διαφθοράς στην πολιτική και επιχειρηματική ζωή, οι οποίοι χειρίζονται άριστα Η/Υ και Διαδίκτυο και μιλούν άπταιστα την Αγγλική.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

Θα πρέπει να αποσταλεί βιογραφικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση tihellas@otenet.gr, ως τις 31 Ιουλίου 2019, με τίτλο στο e-mail «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ».

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Η διαδικασία επιλογής θα αρχίσει μετά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και θα ολοκληρωθεί έως τις αρχές Σεπτεμβρίου με τη διενέργεια συνεντεύξεων στα γραφεία της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδος (Σολωμού 54, Αθήνα).

Βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όταν ολοκληρωθεί η επιλογή, θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Πηγή Γιατρά στο τηλ. 210 7224940 ή στο email tihellas@otenet.gr

Πηγή: transparency.gr
Κώδικας Ποινικής Δικονομίας -Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - Τόμος Ι - Β έκδοση

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ