logo-print

Άρθρο 9 - Νόμος 1816/1988

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

18/11/1988

H διατάραξη της κυριότητας

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΤΣΕΛΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

1. Η ιεραρχική βαθμίδα και οι θέσεις του Γραμματέα του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Γραμματέα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που προβλέπονται στα άρθρα 1 παρ. 2 περ. Αα, 2 περ. α', 3 περ. α',  4 περ. α και 6 περ. Αα του ν. 965/1979 (ΦΕΚ 210), καταργούνται.

2. Για τους υπαλλήλους που κατέχουν την παραπάνω βαθμίδα και υπηρετούν στις θέσεις αυτές εφαρμόζεται η παρ. 3 του άρθρου 2 του ω. 1232/1982 (ΦΕΚ 22).

3. Τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα των υπαλλήλων που κατέχουν τις παραπάνω καταργούμενες θέσεις του Γραμματέα του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Γραμματέα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ασκούν δικαστικοί υπάλληλοι με βαθμό Α', διοριζόμενοι από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

4. Στους υπαλλήλους που υπάγονται στις παρ. 1 και 2 του παρόντος άρθρου και δεν έχουν συμπληρώσει τριακονταπενταετή συντάξιμη υπηρεσία κατά τις οικείες συνταξιοδοτικές διατάξεις, ειδικός νόμος, σύμφωνα με το άρθρο 73 του Συντάγματος, θα αναγνωρίσει πέντε πλασματικά συντάξιμα έτη κατ' ανώτατο όριο, χωρίς υπέρβαση σε καμία περίπτωση της τριακονταπενταετούς συντάξιμης υπηρεσίας.

Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση
Τεχνητή Νοημοσύνη & ανταγωνισμός
send