logo-print

Άρθρο 24 - Νόμος 4963/2022 - Βαθμολόγηση υποψηφίων στη γραπτή και προφορική εξέταση

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

30/07/2022

Συνταγματικό Δίκαιο - Γ έκδοση

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ

Πολυκώδικας, 15η έκδ., 2023

1. Η βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων γίνεται για καθεμία από τις δοκιμασίες από δύο (2) βαθμολογητές, μέλη της οικείας επιτροπής. Η βαθμολογική κλίμακα για κάθε δοκιμασία εκτείνεται από το μηδέν (0) έως και το εκατό (100).

2. Η βαθμολόγηση της προφορικής συνέντευξης γίνεται από κάθε τακτικό μέλος της επιτροπής χωριστά, με κλίμακα που εκτείνεται από το μηδέν (0) έως και το εκατό (100). Εάν τακτικό μέλος κωλύεται, η εξέταση και βαθμολόγηση γίνονται από το μέλος που έχει ορισθεί ως αναπληρωματικό αυτού.

3. Η τελική βαθμολογία κάθε υποψηφίου προκύπτει από το άθροισμα της βαθμολογίας που έλαβε: α) από τον μέσο όρο που έλαβε στις γραπτές δοκιμασίες, πολλαπλασιαζόμενο με τον συντελεστή δύο (2) και β) από τον μέσο όρο του βαθμού που έλαβε από κάθε μέλος της επιτροπής κατά την προφορική συνέντευξη με συντελεστή μηδέν κόμμα πέντε δέκατα (0,5).

4. Ο πίνακας οριστικών αποτελεσμάτων κυρώνεται από την επιτροπή της περ. α) του άρθρου 22, αποστέλλεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, αναρτάται στην ιστοσελίδα του και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

send