logo-print

Άρθρο 47 - Νόμος 5039/2023 - Υπηρεσιακές ταυτότητες υπαλλήλων των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού - Τροποποίηση παρ. 1 άρθρου 7 ν. 4276/2014

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

03/04/2023

Ένδικα Μέσα και Ανακοπές - Β έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο

Στην παρ. 1 του άρθρου 7 του ν. 4276/2014 (Α’ 155) επέρχονται οι εξής τροποποιήσεις: α) στο πρώτο εδάφιο προστίθεται η φράση «εφοδιασμένοι με ειδικές υπηρεσιακές ταυτότητες που εκδίδονται από τη Διεύθυνση Διοικητικού του Υπουργείου Τουρισμού», β) προστίθεται τρίτο εδάφιο και η παρ. 1 διαμορφώνεται ως εξής:

«1. Υπάλληλοι των αρμόδιων υπηρεσιών τουρισμού, εφοδιασμένοι με ειδικές υπηρεσιακές ταυτότητες που εκδίδονται από τη Διεύθυνση Διοικητικού του Υπουργείου Τουρισμού, διενεργούν ελέγχους στις τουριστικές επιχειρήσεις του άρθρου 1 οπουδήποτε εντός της χώρας. Με απόφαση του Υπουργού Τουρισμού ορίζεται το είδος και το περιεχόμενο των παραπάνω ελέγχων, οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα, η εκπαίδευση των ελεγκτικών οργάνων του Υπουργείου Τουρισμού και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα. Με απόφαση του Υπουργού Τουρισμού ορίζονται ο τύπος, το περιεχόμενο, η διαδικασία έκδοσης των δελτίων ειδικών υπηρεσιακών ταυτοτήτων των υπαλλήλων των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) ή των υπαλλήλων οποιασδήποτε άλλης αρμόδιας προς διενέργεια ελέγχων υπηρεσίας, οι υποχρεώσεις, οι περιορισμοί και οι δεσμεύσεις των κατόχων των υπηρεσιακών ταυτοτήτων ως προς τη χρήση τους και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα.»

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

Εγχειρίδιο Πολιτικής Δικονομίας - 4η έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ​

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

send