logo-print

Πληρωμή αποζημίωσης Δικαστικών Αντιπροσώπων, γραμματέων και διερμηνέων για τις εκλογές Ιουνίου 2023

Το αργότερο έως τη Δευτέρα 3/7 διαθέσιμες οι εφαρμογές

28/06/2023

30/06/2023

Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο
Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ανακοίνωση αναφορικά με την εφαρμογή καταβολής αποζημίωσης στους επόπτες εκλογών εξωτερικού, αναπληρωτές εποπτών εκλογών εξωτερικού, γραμματείς αυτών,  αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής εξωτερικού και εντός επικρατείας εκτός νομού και αναπληρωτές αυτών, Εφόρους της δικαστικής αρχής και αναπληρωτές αυτών, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Οι εφαρμογές α) καταχώρησης των στοιχείων των γραμματέων εφορευτικών επιτροπών και διερμηνέων της τουρκικής γλώσσας και β) καταχώρησης ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού δικαστικών αντιπροσώπων εντός νομού και των γραμματέων και διερμηνέων θα ενεργοποιηθούν το αργότερο έως τη Δευτέρα 03/07/2023.

Εφαρμογή καταβολής αποζημίωσης στους επόπτες εκλογών εξωτερικού, αναπληρωτές εποπτών εκλογών εξωτερικού, γραμματείς αυτών,  αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής εξωτερικού και εντός επικρατείας εκτός νομού και αναπληρωτές αυτών, Εφόρους της δικαστικής αρχής και αναπληρωτές αυτών.

Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, συμπληρώνεται ο Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN) του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο πρέπει να εμφανίζεστε τουλάχιστον ως συνδικαιούχος και στον οποίο θα γίνει η κατάθεση της αποζημίωσης από το Υπ. Εσωτερικών. 

Αφορά αποκλειστικά στους δικαιούχους καταβολής αποζημίωσης Eπόπτες εκλογών εξωτερικού, Αναπληρωτές Eποπτών εκλογών εξωτερικού, γραμματείς αυτών, τους Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής Τακτικούς και Αναπληρωματικούς εξωτερικού, τους Εφόρους της Δικαστικής Αρχής και Αναπληρωτές αυτών καθώς και τους Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής Τακτικούς και Αναπληρωματικούς, εντός Επικρατείας εκτός έδρας.

Δείτε αναλυτικές οδηγίες στο gsis.gr

Διαβάστε επίσης: Αποζημίωση δικαστικών αντιπροσώπων: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με το ύψος και τις ημέρες αποζημίωσης για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

Εταιρική Διακυβέρνηση Ανωνύμων Εταιριών

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

send