logo-print

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Δικαστικών Αντιπροσώπων (Ευρωεκλογές 9ης Ιουνίου 2024)

23/05/2024

24/05/2024

Το δικαίωμα υπαναχώρησης στην Πνευματική Ιδιοκτησία - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 13 21
Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ

Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος διοργανώνει επαναλαμβανόμενα σεμινάρια για την υποβοήθηση του έργου των Δικαστικών Αντιπροσώπων, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος), κατά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

1) Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, ώρες 15:00 – 18:00

2) Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, ώρες 15:00 – 18:00

3) Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, ώρες 18:00 – 21:00

4) Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, ώρες 18:00 – 21:00

5) Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, ώρες 18:00 – 21:00

Εισαγωγική ομιλία θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τον Εκπρόσωπο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στην εκλογική διαδικασία, Κωνσταντίνο Χριστοδουλιά, τον Πρόεδρο του ΔΣΘ, Δημήτρη Φινοκαλιώτη, το Σύμβουλο του ΔΣΑ, Αλέξανδρο Μαντζούτσο, το Σύμβουλο - Ταμία του ΔΣΠ, Στέλιο Φαζάκη, το Σύμβουλο του ΔΣΠ, Γιώργο Καρατζά και το συνάδελφο Σπύρο Λάλα.

Στα σεμινάρια θα παρίσταται και εκπρόσωπος της εταιρείας υποστήριξης της εκλογικής διαδικασίας SingularLogic προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης Αποτελεσμάτων (SRT) μέσω tablets.

Εγγραφές - δηλώσεις συμμετοχής: http://www.olomeleia.gr/ >> Δικαστικοί Αντιπρόσωποι >> Αίτηση συμμετοχής στα σεμινάρια Δικαστικών Αντιπροσώπων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν:

α) είτε με φυσική παρουσία (έως 250 συνάδελφοι),

β) είτε με τηλεδιάσκεψη (με λήψη του σχετικού συνδέσμου από τους συμμετέχοντες ο οποίος θα αναρτηθεί μισή ώρα πριν από την έναρξη μέσα στο Portal της Ολομέλειας στο κάτω μέρος της υποβληθείσας δήλωσης συμμετοχής, με την ένδειξη «Online Παρακολούθηση Σεμιναρίου»).

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.

Οδηγίες για την αποφυγή τεχνικών προβλημάτων:

-Η τηλεδιάσκεψη θα γίνεται μέσω του «new Microsoft Teams» (2024), χωρίς περιορισμό συμμετεχόντων (κατεβάζετε τη νέα έκδοση «για την εργασία ή για εκπαιδευτικά ιδρύματα» εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/microsoft-teams/download-app.

-Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος (για Η/Υ και φορητές συσκευές): https://learn.microsoft.com/el-gr/microsoftteams/hardware-requirements-for-the-teams-app

- Για παρακολούθηση μέσω browser, συνιστάται η χρήση ενημερωμένης έκδοσης  Microsoft Edge ή Google Chrome ή Safari 15+.

***

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών διοργανώνει επιπλέον διαδικτυακό σεμινάριο για την υποβοήθηση του έργου των Δικαστικών Αντιπροσώπων, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και ώρες 18:00 – 21:00, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της ΕΑΝΔΑ στο YouΤube.

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ