logo-print

Άρθρο 91 - Προεδρικό Διάταγμα 28/2015 - Πολιτική Τιμολόγησης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

23/03/2015

Κωδικοποιημένο
Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

1. Οι τιμές πώλησης των δημοσιευμάτων και των χαρτογραφικών υποβάθρων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. περιλαμβάνονται σε σχετικό τιμοκατάλογο, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε ελληνική και αγγλική έκδοση και καθορίζεται με απόφαση του Προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ., μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Στατιστικής Πληροφόρησης και Εκδόσεων. Ο ανωτέρω τιμοκατάλογος περιέχει όλες τις εκδόσεις, αναλυτικά, κατά ομοειδείς κατηγορίες, και την αντίστοιχη τιμή κάθε δημοσιεύματος και χαρτογραφικού υποβάθρου. Ειδικές μειωμένες τιμές ισχύουν για ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και φοιτητές.

2. Η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείται από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. για τα αρχεία μικροδεδομένων ερευνών βασίζεται στην αντίστοιχη της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας (Eurostat). Οι τιμές πώλησης των ανωτέρω αρχείων προσαρμόζονται κάθε φορά στις τιμές, στις οποίες η Eurostat διαθέτει στους χρήστες τα σχετικά αρχεία.

3. Η τιμολόγηση από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ειδικών επεξεργασιών δεδομένων, ή άλλων στατιστικών υπηρεσιών, καθώς και της χρήσης συστημάτων πληροφορικής που διαθέτει η ΕΛ.ΣΤΑΤ., και σχετικών ειδικών υπηρεσιών για σκοπούς στατιστικών ερευνών, καθορίζεται κατά περίπτωση με Απόφαση του Προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. μετά από εισήγηση των εκάστοτε αρμόδιων Διευθύνσεων της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Σημειώσεις επί του άρθρου

Άρθρο 14 απόφασης ΕΛ.ΣΤΑΤ. ΓΠ-400/2012
Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
Πολυκώδικας Μάρτιος 2024 No 5
send