logo-print

Παράρτημα A - Απόφαση ΕΕΤΤ 750/2/19.02.2015

Χαρακτηριστικά Εξυπηρετητών Ονομάτων για Ονόματα Χώρου υπό το .gr

1. Κάθε Όνομα Χώρου υπό το .gr το οποίο είναι σε λειτουργία συνίσταται να εξυπηρετείται από τουλάχιστον δύο (2) Εξυπηρετητές Ονομάτων. Οι εξυπηρετητές αυτοί επιστρέφουν εγγραφές τύπου NS (NS Records) με τις σχετικές πληροφορίες για όλους τους Εξυπηρετητές Ονομάτων που εξυπηρετούν το συγκεκριμένο Όνομα Χώρου υπό το .gr.

2. Οι Εξυπηρετητές Ονομάτων επιστρέφουν εγγραφές τύπου MX (Mail Exchange) για κάθε Όνομα Χώρου υπό το .gr που εξυπηρετούν. Οι εξυπηρετητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με αυτές τις εγγραφές και χρησιμοποιούνται από τον Φορέα του Ονόματος Χώρου υπό το .gr έχουν ρυθμιστεί έτσι ώστε να δέχονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται προς το αντίστοιχο Όνομα Χώρου.

3. Οι Εξυπηρετητές Ονομάτων επιστρέφουν εγγραφές τύπου SOA (Start of Authority) για κάθε Όνομα Χώρου υπό το .gr που εξυπηρετούν, οι οποίες συμβαδίζουν με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

α. Το πεδίο “MNAME” περιέχει το όνομα του πρωτεύοντος Εξυπηρετητή Ονομάτων για το Όνομα Χώρου υπό το .gr.

β. Το πεδίο “RNAME” περιέχει μια λειτουργική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

γ. Οι σειριακοί αριθμοί και οι χρονομετρητές (timers) ακολουθούν τις αρχές του Συστήματος Ονοματοδοσίας Διαδικτύου με τρόπο τέτοιο ώστε να μην παρουσιάζονται ουσιώδεις αποκλίσεις από αυτές.

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Η απόδειξη στην ποινική δίκη

Άγγελος Ι. Κωνσταντινίδης

 

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ