logo-print

Ενημέρωση υπουργείου Εσωτερικών για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος (Εγκύκλιοι)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι

29/06/2015

16/11/2017

Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

Στην έκδοση τριών εγκυκλίων προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

Η πρώτη αφορά στη διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισµού της ιθαγένειάς τους και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Η δεύτερη αφορά στα αναγκαία είδη για τη διενέργεια του ∆ηµοψηφίσµατος και την εξεύρεση οικηµάτων για χρήση τους ως καταστηµάτων ψηφοφορίας και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Η τρίτη περιέχει αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Για τη διευκόλυνσή σας η τρίτη εγκύκλιος (19/28.6.2015) αναρτήθηκε στο lawspot.gr και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Η τρίτη και πιο σημαντική εγκύκλιος περιέχει πληροφορίες για την ημερομηνία του δημοψηφίσματος, για το δικαίωμα του εκλέγειν και για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, περιγραφή των αρμοδιοτήτων και των ενεργειών των κρατικών υπηρεσιών και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, οδηγίες για ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά την ημέρα της ψηφοφορίας και ανάλυση του τρόπου ψηφοφορίας, εξαγωγής και ανακοίνωσης του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκδόθηκαν δύο ακόμη εγκύκλιοι. Η πρώτη αφορά την αναγραφή κωδικών αριθμών στους ειδικούς καταλόγους στρατιωτικών (μπορείτε να τη βρείτε εδώ).

Η δεύτερη αφορά στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών και αστυνομικών (μπορείτε να τη βρείτε εδώ).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκδόθηκε μία ακόμη εγκύκλιος για τη χορήγηση κανονικών αδειών δηµοσίων υπαλλήλων, στρατιωτικών κ.λ.π., για τις ανάγκες του δηµοψηφίσµατος της 5ης Ιουλίου 2015 (μπορείτε να τη βρείτε εδώ).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκδόθηκαν δύο ακόμη εγκύκλιοι. Η μία αφορά τους εκλογικούς καταλόγους, βάσει των οποίων θα γίνει το δηµοψήφισµα της 5 ης Ιουλίου 2015 (μπορείτε να τη βρείτε εδώ).

Η δεύτερη αφορά τον καθορισμό εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5 ης Ιουλίου 2015 (μπορείτε να τη βρείτε εδώ).

Πηγή: ypes.gr

Επίτομο Εργατικό Δίκαιο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ / ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

send