logo-print

Άρθρο 8 - Κοινή Υπουργική Απόφαση ΥΠΟΠΑΙΘ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΜΑΕ/229157/12877/1280/236 - Υποχρεώσεις των νομίμων κατόχων ονομαστικών εισιτηρίων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

20/08/2015

Κωδικοποιημένο
Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Οι νόμιμοι κάτοχοι ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων έχουν τις ακόλουθες υποχρεώσεις:

α) Κατά την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση να φέρουν μαζί τους εκτός από το εισιτήριο και την Κάρτα Φιλάθλου (όταν έχει εκδοθεί), την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια διαμονής. Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζεται ηλεκτρονικά, με ειδική συσκευή, ο γραμμωτός κώδικας, που φέρει το εισιτήριο.

β) Δεν επιτρέπεται να μεταβιβάσουν το ήδη αγορασθέν εισιτήριο απευθείας σε τρίτο, ακόμη κι αν αυτός είναι νόμιμος κάτοχος Κάρτας Φιλάθλου. Η μεταβίβαση αυτή είναι δυνατή, μόνο, μέσω του ισχύοντος ηλεκτρονικού συστήματος και υπό την προϋπόθεση ότι η οικεία Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. το επιτρέπει.

γ) Στην περίπτωση κλοπής ή απώλειας του εισιτηρίου οφείλουν πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα να δηλώσουν την κλοπή ή απώλεια σε οποιοδήποτε εκδοτήριο εισιτηρίων, προκειμένου να ακυρωθεί το εισιτήριο αυτό. Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται, αναλόγως, και στην περίπτωση κλοπής ή απώλειας της Κάρτας Φιλάθλου.

δ) να περνούν από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ) που κάθε Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. που εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παρούσης, οφείλει να έχει εγκαταστήσει σε κάθε σημείο εισόδου (θύρα) της αθλητικής εγκατάστασης το αργότερο μέχρι την 31−10−2015.

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

Οικογενειακό Δίκαιο - Τρίτη έκδοση

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ