logo-print

Εκπτώσεις της Aegan Airlines για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

08/09/2015

29/01/2018

Αυτοδύναμα Ασφαλιστικά Μέτρα

Βασίλειος Α. Χατζηϊωάννου

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Aegean Airlines ανακοίνωσε πως θα παρέχει διευκολύνσεις στην αεροπορική μετακίνηση των εκπροσώπων της δικαστικής αρχής για την άσκηση των καθηκόντων τους κατά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ανταποκρινόμενη στο σχετικό αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η Aegean Airlines προσφέρει ειδικό ναύλο 50 ευρώ ανά διαδρομή (one way) συν τους φόρους αεροδρομίων και τις λοιπές χρεώσεις, για όλο το εσωτερικό δίκτυο της, εκτός των γραμμών δημόσιας υπηρεσίας (άγονες γραμμές).

Οι κρατήσεις θέσεων μπορούν να πραγματοποιούνται από το τηλεφωνικό κέντρο της Aegean στο 801 11 20000 με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα ή το 210 6261000 από κινητό.

Οι εκδόσεις των εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή από τα εκδοτήρια της εταιρείας στα κατά τόπους αεροδρόμια, τοις μετρητοίς.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κατά την ώρα της κράτησης, να είναι διαθέσιμη προς επίδειξη, η διαπίστευση των Δικαστικών Αντιπροσώπων.

Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εκλογικές εξελίξεις στο lawspot.gr/ekloges2015

Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ

Διεθνής Εμπορική Διαιτησία Τόμος ΙΙ