logo-print

Τα εκλογικά τμήματα με καταστήματα ψηφοφορίας και αριθμό εκλογέων

Τα στοιχεία αφορούν το δημοψήφισμα του Ιουλίου, συνεπώς ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξει ενημέρωση μόλις τα στοιχεία ανανεωθούν επισήμως από το υπουργείο Εσωτερικών

09/09/2015

16/11/2017

Πολυκώδικας Μάρτιος 2024 No 5
Πολυκώδικας Μάρτιος 2024 No 5

Η κλήρωση για το διορισμό των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στον Άρειο Πάγο, ενώ αναμένεται να υπάρξει σύντομα και η ανακοίνωση για την παραλαβή των διορισμών.

Για όσους διορίστηκαν, μία ιδιαιτέρως χρήσιμη πληροφορία είναι ο αριθμός των εκλογέων του κάθε τμήματος, καθώς και η τοποθεσία του καταστήματος ψηφοφορίας.

Τις πληροφορίες αυτές μπορείτε να βρείτε στη σχετική λίστα του υπουργείου Εσωτερικών, εδώ.

Προσοχή: Τα στοιχεία αυτά αφορούν το δημοψήφισμα του Ιουλίου, συνεπώς ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρξει ενημέρωση μόλις τα στοιχεία ανανεωθούν επισήμως από το υπουργείο Εσωτερικών.

Όσον αφορά στα ειδικά Εκλογικά Τμήματα Ετεροδημοτών κατά Εφετειακή και Νομό, η σχετική λίστα έχει ήδη ενημερωθεί για τις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Εγκύκλιοι, χρήσιμα έγγραφα για δικαστικούς αντιπροσώπους και διαρκής ενημέρωση για τις εκλογές στο lawspot.gr/ekloges2015

Αναπροσαρμογή επιχειρηματικών πιστωτικών συμβάσεων λόγω της οικονομικής κρίσης - Συμβολές Αστικού Νο 6

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΤΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

send