logo-print

Συγκρότηση Ειδικής Επιτροπής για την τροποποίηση του Ν. 3304/2005

Για την εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού

12/10/2015

29/01/2018

Εργατικό Ποινικό Δίκαιο
Εγχειρίδιο Εργατικού Δικαίου - Ατομικές Εργασιακές Σχέσεις Η έκδοση

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προχώρησε στη σύσταση και συγκρότηση Ειδικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής με αντικείμενο την επεξεργασία και κατάρτιση σχεδίου νόμου για την τροποποίηση του Ν. 3304/2005 για την εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού.

Η επιτροπή είναι επίσης επιφορτισμένη με τη σύνταξη της σχετικής αιτιολογικής έκθεσης και της έκθεσης αξιολόγησης συνεπειών ρυθμίσεων.

Η επιτροπή, η οποία οφείλει να περατώσει το έργο της έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015, αποτελείται από:

1. Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου του Αποστόλου, Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Ξηνταρόπουλο του Πέτρου, Ειδικό Συνεργάτη στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

2. Μελπομένη Μπουσίου - Παυλοπούλου του Αναστασίου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Συντονισμού Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και Ζωή Πάσιου του Κωνσταντίνου, Προϊσταμένη Τμήματος στην Διεύθυνση Προγραμματισμού και Συντονισμού Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ως τακτικά μέλη, με αναπληρώτρια την Παναγιώτα Κουρμαδά του Αριστείδη, υπάλληλο της ίδιας ως άνω Διεύθυνσης.

3. Θεόφιλο Τσαγρή του Αθανασίου, Προϊστάμενο του Τμήματος Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

4. Θεοδώρα Σταθοπούλου του Ιωάννη, υπάλληλο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αναπληρώτρια την Μαρία Αργύρη του Διονυσίου, υπάλληλο της ίδιας ως άνω Διεύθυνσης.

5. Καλλιόπη Λυκοβαρδή του Νικολάου, Ειδική Επιστήμονα του Κύκλου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Συνηγόρου του Πολίτη και Χριστίνα Αγγέλη του Ηλία, Ειδική Επιστήμονα του Κύκλου Ισότητας των Φύλων του Συνηγόρου του Πολίτη, ως τακτικά μέλη, με αναπληρωτή τον Μιχάλη Τσαπόγα του Χρήστου, Ειδικό Επιστήμονα του Κύκλου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Συνηγόρου του Πολίτη. Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί το μέλος Θεόφιλος Τσαγρής.

Στον Πρόεδρο, τα μέλη και τον εκτελούντα χρέη γραμματέα της ανωτέρω Επιτροπής ουδεμία αποζημίωση καταβάλλεται.  

Συνταγματικό Δίκαιο - Γ έκδοση

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ