logo-print

Άρθρο 30 - Νόμος 3838/2010 - Τροποποίηση διατάξεων του ν. 3386/2005

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

24/03/2010

Μη κωδικοποιημένο
Ηλεκτρονικό Κτηματολόγιο - Βιβλιοθήκη Δικάιου Κτηματολογίου Νο 24
Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας 2η έκδοση- καλλιτεχνικό

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ Ν.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Οι υπό στοιχείο β΄ διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 92 του ν. 3386/2005 «Είσοδος, διαµονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια» (ΦΕΚ 212 Α΄) αντικαθίστανται ως εξής:

«β. Ποσοστό 25% των εσόδων από τα παράβολα των παραγράφων 1 και 2 διατίθεται για την κάλυψη δαπανών Υπουργείων, Περιφερειών και Ν.Π.Δ.Δ. που διαχειρίζονται θέµατα µεταναστευτικής πολιτικής, καθώς και για την επιχορήγηση του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Από τους ίδιους πόρους καλύπτεται και η δαπάνη για την αποζηµίωση των µελών, του γραµµατέα και του εισηγητή των συλλογικών οργάνων που προβλέπονται από τις διατάξεις του νόµου αυτού. Οι ίδιες πιστώσεις µπορούν να διατίθενται και για την αντιµετώπιση δαπανών στις οποίες υποβάλλονται οι προαναφερόµενοι φορείς για την πρόσληψη εποχιακού προσωπικού ορισµένου χρόνου από τις αρµόδιες υπηρεσίες των παραπάνω φορέων σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν. 3812/ 2009 και της εκάστοτε ισχύουσας συναφούς νοµοθεσίας. Οι σχετικές πιστώσεις εγγράφονται στον προϋπολογισµό του Υπουργείου Εσωτερικών, Δηµόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και κατανέµονται µε κοινές αποφάσεις των Υπουργών Εσωτερικών, Δηµόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονοµίας και Οικονοµικών. Με όµοια απόφαση καθο ρίζονται οι λεπτοµέρειες για την εφαρµογή των διατάξεων της παρούσας υποπαραγράφου.»

2. Το ποσό των εννιακοσίων (900) ευρώ, που αναγράφεται στην παράγραφο 2 του άρθρου 92 του ν. 3386/ 2005, όπως αυτός ισχύει, για την υπαγωγή στο καθεστώς του επί µακρόν διαµένοντος, µειώνεται στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ.

Ασφαλιστικά μέτρα και ακίνητα Δημοσιεύματα ΕπαΚ Νο 6
Ανταλλάξιμα κτήματα -Δημοσιεύματα ΕπΑκ Νο 3

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

send