logo-print

Άρθρο 9 - Προεδρικό Διάταγμα 80/2015 - Εκπαιδευτικές Άδειες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

23/11/2015

Κωδικοποιημένο
Η ελαττωματική καταγγελία και οι συνέπειές της

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο - 6η έκδοση

1. Στο προσωπικό Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. δύνανται να χορηγούνται εκπαιδευτικές άδειες για το εσωτερικό και το εξωτερικό, με αποδοχές, εφόσον οι υπηρεσιακές ανάγκες το επιτρέπουν, για εκπαίδευση σε γνωστικό αντικείμενο που αφορά την Υπηρεσία, όπως αυτό καθορίζεται κάθε φορά από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. Ο χρόνος της εκπαιδευτικής άδειας δεν δύναται να υπερβαίνει τα δύο (2) έτη.

2. Το στέλεχος Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. στο οποίο χορηγείται εκπαιδευτική άδεια, οφείλει να παρακολουθεί το πρόγραμμα σπουδών και να αναφέρει στη Διεύθυνση Εκπαίδευση Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. για την πρόοδο του. Μετά το πέρας της εκπαιδευτικής άδειας, το στέλεχος Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. υποβάλλει σχετική αναφορά στη Διεύθυνση Προσωπικού Λ.Σ.−ΕΛ. ΑΚΤ. με κοινοποίηση στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Λ.Σ.−ΕΛ. ΑΚΤ. και προσκομίζει τους τίτλους σπουδών του.

3. Στους Αξιωματικούς Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού ή Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας και στους Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού, δύναται να χορηγείται ανά ημερολογιακό έτος, εκπαιδευτική άδεια για το εξωτερικό, διάρκειας δέκα (10) ημερών, με αποδοχές, για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά συνέδρια.

4. Οι εκπαιδευτικές άδειες χορηγούνται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων, με έγκριση του αρμοδίου κάθε φορά για τον Κλάδο Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Υπαρχηγού Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. Οι εκπαιδευτικές άδειες ανακαλούνται από το όργανο που τις εγκρίνει, σε περίπτωση αποτυχίας των εκπαιδευομένων πριν την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ή λόγω μη παρακολούθησης της εκπαίδευσης.

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Το νέο πτωχευτικό δίκαιο των επιχειρήσεων και των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΩΝ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

send