logo-print

Άρθρο 6 - Υπουργική Απόφαση 70280/2.8.2012

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

16/02/2016

Κωδικοποιημένο
Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Οι ομάδες βαθμολόγησης, αφού συγκεντρώσουν τα γραπτά των διαγωνιζόμενων, προβαίνουν στην διαδικασία βαθμολόγησης και τυχόν αναβαθμολόγησης των γραπτών σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 7 του άρθρου 25 του Ν. 2830/2000, όπως ισχύει. Η διαδικασία βαθμολόγησης ολοκληρώνεται το αργότερο σε σαράντα πέντε (45) εργάσιμες ημέρες από την παράδοση των γραπτών δοκιμίων στις ομάδες βαθμολόγησης. Η δε διαδικασία αναβαθμολόγησης ολοκληρώνεται το αργότερο σε είκοσι ημέρες από την παράδοση τους στην Πενταμελή Κεντρική Επιτροπή.

Οι ομάδες βαθμολόγησης καταρτίζουν τελικό πίνακα επιτυχόντων, σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 25 του Ν. 2830/2000, όπως ισχύει, τον οποίο διαβιβάζουν στην αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στην ίδια Διεύθυνση διαβιβάζονται και τα πρακτικά των ανωτέρω ομάδων, καθώς και τα γραπτά των υποψηφίων.

Αντίγραφα των πινάκων επιτυχόντων αποστέλλονται στους Προέδρους των Τριμελών Οργανωτικών Επιτροπών για να αναρτηθούν στο Κατάστημα των οικείων Εφετείων.

Μετά τη δημοσίευση του πίνακα επιτυχόντων, όσοι περιλαμβάνονται σε αυτόν, υποβάλλουν αίτηση − υπεύθυνη δήλωση, εντός 10 εργάσιμων ημερών, στην οποία αναφέρεται με σειρά προτίμησης η έδρα ή οι έδρες των Ειρηνοδικείων που επιθυμούν να διοριστούν

Η με αριθμό 61829/15−4−2002 απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης «Τρόπος διενέργειας διαγωνισμού συμβολαιογράφων» (Β’ 483) καταργείται.

Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση
send