logo-print

Άρθρο 11 - Προεδρικό Διάταγμα 48/2016 - Μετεγγραφές

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/04/2016

Κωδικοποιημένο
Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο - 3η έκδοση

1. Οι μετεγγραφές σπουδαστών Ανωτέρων Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών Κινηματογραφίας − Τηλεόρασης σε αντίστοιχα Τμήματα άλλων Δημοσίων ή Ιδιωτικών Σχολών Κινηματογραφίας − Τηλεόρασης ενεργούνται στις εξής περιπτώσεις, εφόσον υπάρχει αποδοχή της Σχολής στην οποία ζητούν να μετεγγραφούν:

α) Αν ο σπουδαστής εγγράφεται απευθείας σε άλλη Σχολή, πριν από την έναρξη του διδακτικού έτους και μέσα στη νόμιμη προθεσμία εγγραφών.

β) Αν ο σπουδαστής μετοίκησε, μετά την έναρξη του διδακτικού έτους, σε άλλη πόλη ή άλλο δήμο της αυτής πόλεως, όπου βρίσκεται και η έδρα της Σχολής στην οποία θέλει να μετεγγραφεί. Η μετοίκηση διαπιστώνεται από δημόσιο έγγραφο ή δημόσια αρχή.

γ) Αν ο σπουδαστής δεν δύναται να συνεχίσει τη φοίτηση του λόγω κατάργησης της Σχολής ή διακοπής λειτουργίας της.

2. Οι αιτήσεις των σπουδαστών που εμπίπτουν στην περίπτωση α΄ της παρ. 1 του παρόντος άρθρου υποβάλλονται στη νέα Σχολή που επιθυμούν να φοιτήσουν. Με την αίτηση υποβάλλεται και πιστοποιητικό της Σχολής στην οποία φοίτησε ο ενδιαφερόμενος, από το οποίο προκύπτει η σπουδαστική του κατάσταση.

3. Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά των σπουδαστών που εμπίπτουν στην περίπτωση β΄ της παρ. 1 του παρόντος άρθρου υποβάλλονται στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, από τις Σχολές στις οποίες επιθυμούν να μετεγγραφούν, μέχρι 31 Ιανουαρίου κάθε έτους.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά των σπουδαστών που εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρ. 1 του παρόντος άρθρου υποβάλλονται στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού από τις Σχολές στις οποίες επιθυμούν να μετεγγραφούν.

Στις περιπτώσεις β΄ και γ΄ της παρ. 1 του παρόντος άρθρου, με την αίτηση υποβάλλεται και πιστοποιητικό της Σχολής στην οποία φοίτησε ο ενδιαφερόμενος, από το οποίο προκύπτει η σπουδαστική του κατάσταση και ο αριθμός των απουσιών που πραγματοποίησε κατά μάθημα μέχρι την ημέρα υποβολής της αίτησης του.

Υποκειμενικά σύνθετες δίκες στις αυτοκινητικές διαφορές - Σειρά ΠΠΔ Νο 5

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ