logo-print

Διεθνές Θερινό Σχολείο Νομικής Επιστήμης με θέμα «Ναυτικό Δίκαιο: Αυτασφάλιση και Πειρατεία»

17 έως 24 Ιουλίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών Ελλάδος (ELSA Greece)

02/05/2016

16/11/2017

Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών Ελλάδος (ELSA Greece) διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά το Διεθνές Θερινό Σχολείο Νομικής Επιστήμης με θέμα «Ναυτικό Δίκαιο: Αυτασφάλιση και Πειρατεία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου 2016.

Το καλοκαίρι του 2015 διεξήχθη με επιτυχία στην Αθήνα το 1ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Νομικής Επιστήμης της ELSA Greece, το οποίο συγκέντρωσε Συνέδρους από 16 διαφορετικές χώρες του κόσμου ενώ το Μαρτίο του 2016 πραγματοποιήθηκε από την ELSA Greece σε συνεργασία με την ELSA Komotini, στην Κομοτηνή το 1ο Διεθνές Χειμερινό Σχολείο Νομικής Επιστήμης με θέμα «Περιβαλλοντικό και Ενεργειακό Δίκαιο».

Η ELSA Greece πιστή στις αρχές της, φιλοδοξεί να συγκεντρώσει και φέτος Συνέδρους από διαφορετικές χώρες του κόσμου προκειμένου να προσεγγίσουν την παραπάνω θεματική τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά.

Για τα μέλη του δικτύου της ELSA το κόστος συμμετοχής είναι 235/265€ ανάλογα με τη χώρα προέλευσης (Favoured ή Non Favoured countries) και περιλαμβάνει το συνεδριακό υλικό, τη διαμονή σε ξενοδοχείο, και τρία γεύματα ημερησίως.

Για τους ELSA Alumni το κόστος συμμετοχής είναι 275€ ενώ για τα μη μέλη ELSA είναι 290€. 

Για τους Έλληνες Συνέδρους οι οποίοι δεν επιθυμούν διαμονή στο ξενοδοχείο το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 140€ και περιλαμβάνει το συνεδριακό υλικό και το μεσημεριανό γεύμα. 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Θερινού Σχολείου Νομικής Επιστήμης αποτελείται από τους παρακάτω: Όλγα Μπεζαντάκου, Ισμήνη Αθανασοπούλου, Φωτεινός Γαϊτανάκης, Όλγα Κούτσικα, Αλέξανδρος Καρέλης, Ματθαίος Μήτσης, Παρασκευή Τρικαλοπούλου, Καλλιόπη Ζερμιώτη, Γιολάντα Τσεκούρα, Αγνή Βαρθαλίτη, Βασιλική Μήτση, Έλενα Βαρβαρούση, Λία Μητροπούλου, Μαριάνθη Κουτρή, Άννα Θαλασσοχωρίτη, Αντωνία Χριστοπούλου, Δήμητρα Κούσουλα, Ξένια Λυμπεροπούλου.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής είναι 4/5/2016 και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο lawschools.elsa.org.

Για οποιοδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο vpsc@elsa-greece.org

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου