logo-print

Άρθρο 6 - Απόφαση 163/4Γ/9−7−2015 Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων - Εταιρική κοινωνική ευθύνη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

24/08/2015

Κωδικοποιημένο
Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ΙΙ
Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ

6.1 Στις Εμπορικές Ανακοινώσεις του Παρόχου στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αναφέρονται αποκλειστικά η επωνυμία ή/και τον λογότυπο ή/και το διακριτικό σήμα του Παρόχου.

6.2 Οι Εμπορικές Ανακοινώσεις του Παρόχου, στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχουν ως περιεχόμενο αποκλειστικά και μόνο την εκάστοτε συγκεκριμένη δράση.

6.3 Εκτός των αναφερομένων στην παράγραφο 6.1, Εμπορικές Ανακοινώσεις στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δεν επιτρέπεται να εμπεριέχουν οπτικά ή ηχητικά μηνύματα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τα Παίγνια.

6.4 Οι Εμπορικές Ανακοινώσεις του Παρόχου στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δεν συνδέονται ή/ και συσχετίζονται ή/και επικαλύπτονται από τις λοιπές Εμπορικές Ανακοινώσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο της Εμπορικής Επικοινωνίας και οι οποίες αφορούν απλές προωθητικές ενέργειες ή Εμπορικές Ανακοινώσεις στο πλαίσιο Χορηγίας.

6.5 Η παράγραφος 7.2.10 της απόφασης αυτής δεν εφαρμόζεται στις Εμπορικές Ανακοινώσεις του Παρόχου στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

6.6. Οι διατάξεις του άρθρου αυτού εφαρμόζονται και στις δράσεις κοινωνικού ή/και περιβαλλοντολογικού περιεχομένου που ενδεχομένως προκύπτουν ως υποχρέωση του Παρόχου από διατάξεις αναγκαστικού δικαίου.

6.7 Οι διατάξεις του άρθρου αυτού εφαρμόζονται και στην «Πολιτιστική Χορηγία», όπως αυτή ορίζεται και ρυθμίζεται στις διατάξεις του Ν. 3525/2007 (Α΄ 16), όπως ισχύει.

6.8. Στην έννοια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δεν συμπεριλαμβάνονται δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο προγραμμάτων προώθησης των Αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.

Η προσημείωση υποθήκης Μετά τους ν. 4842/2021 και 4871/2021

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η αναιρετική δίκη με άξονα το άρθρο 573 ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 4 - XVIII & 288

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

send