logo-print

Άρθρο 5 - Απόφαση 163/4Γ/9−7−2015 Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων - Χορηγία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

24/08/2015

Κωδικοποιημένο
Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ

Σεμινάριο: Το δίκαιο της πώλησης κατά τον ΑΚ και την CISG

5.1 Ο Πάροχος μπορεί να προβαίνει σε Εμπορικές Ανακοινώσεις Χορηγιών που αφορούν αποκλειστικά και μόνο:

α) διοργανώσεις, γεγονότα, δραστηριότητες ή σκοπούς αθλητικού χαρακτήρα,

β) παραγωγές του ραδιοφώνου ή της τηλεόρασης αθλητικού περιεχομένου,

γ) αθλητές, σωματεία, ενώσεις, ομοσπονδίες και αθλητικές ανώνυμες εταιρείες σύμφωνα με το Ν. 2725/1999 (Α΄ 121) «Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός και άλλες διατάξεις», όπως ισχύει.

5.2 Η ιδιότητα του Παρόχου, ως Χορηγού, πρέπει να δηλώνεται ρητά σε όλες τις σχετικές Εμπορικές Ανακοινώσεις, με τρόπο ώστε να γίνεται απολύτως σαφής η ιδιότητα του αυτή.

5.3 Στις Εμπορικές Ανακοινώσεις, στις οποίες ο Πάροχος εμφανίζεται ως Χορηγός, επιτρέπεται να αναφέρονται η επωνυμία ή/και το διακριτικό του σήμα ή η ονομασία ή/και το διακριτικό σήμα του Παιγνίου ή η ονομασία ή/και το διακριτικό σήμα του ιστοτόπου στην περίπτωση παροχής Παιγνίων μέσω διαδικτύου.

5.4. Εκτός των αναφερομένων στην παράγραφο 5.3, Εμπορικές Ανακοινώσεις, στις οποίες ο Πάροχος εμφανίζεται ως Χορηγός, δεν επιτρέπεται να εμπεριέχουν οπτικά ή ηχητικά μηνύματα που συνδέουν άμεσα ή έμμεσα τον χορηγούμενο με τα Παίγνια.

5.5 Στις Εμπορικές Ανακοινώσεις, στις οποίες ο Πάροχος εμφανίζεται ως Χορηγός, επιτρέπεται εξαιρετικά από τα πρόσωπα της παραγράφου 7.2.10 να χρησιμοποιούνται ή να αναφέρονται πρόσωπα που έχουν ή είχαν την ιδιότητα του αθλητή ή του προπονητή και έχουν γίνει γνωστά στο ευρύ κοινό με την ιδιότητα τους αυτή.

5.6 Οι Εμπορικές Ανακοινώσεις, στις οποίες ο Πάροχος εμφανίζεται ως Χορηγός και αναρτώνται σε εξωτερικούς χώρους (outdoor), ο Πάροχος λαμβάνει μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται ότι οι χώροι αυτοί απέχουν τουλάχιστον διακόσια (200) μέτρα από σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οικοτροφεία.

5.7 Δεν επιτρέπεται η Χορηγία αθλητικών γεγονότων που διοργανώνονται για ανήλικους.

5.8 Οι Εμπορικές Ανακοινώσεις του Παρόχου ως Χορηγού δεν συνδέονται ή/και συσχετίζονται ή/και επικαλύπτονται από τις λοιπές Εμπορικές Ανακοινώσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο της Εμπορικής Επικοινωνίας και οι οποίες αφορούν απλές προωθητικές ενέργειες ή Εμπορικές Ανακοινώσεις στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

send