Ειδικό Ληξιαρχείο: Εξυπηρέτηση δικηγόρων εκτός σειράς και καθ'ολο το ωράριο

Έπειτα από την παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

08/03/2018

08/03/2018

Εκτός σειράς και καθ' όλο το εργάσιμο ωράριο θα εξυπηρετούνται οι δικηγόροι κατά τις ημέρες λειτουργίας του Ειδικού Ληξιαρχείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣΑ:

Σε συνέχεια της από 1 Μαρτίου 2018 επιστολής του Προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού και της εν συνεχεία συνεννόησης με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Ειδικού Ληξιαρχείου, ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι στο εξής οι δικηγόροι θα εξυπηρετούνται εκτός σειράς και καθ όλο το εργάσιμο ωράριο κατά τις ημέρες λειτουργίας του Ειδικού Ληξιαρχείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΔΣΑ απέσειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημοτικής και Αστικής κατάστασης του Υπουργείου Εσωτερικών και την Προϊσταμένη του Ειδικού Ληξιαρχείου, με κοινοποίηση στον Υπουργό Εσωτερικών και τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με αφορμή αναφορές συναδέλφων ότι η εν λόγω υπηρεσία παραβιάζει συστηματικά το άρθρο 34 ν. 4194/2013, εμποδίζοντας την πρόσβαση των δικηγόρων πέραν της 12.00 και την Παρασκευή, καθώς και ότι εξυπηρετεί ημερησίως αποκλειστικά 60 άτομα.

Πηγή: dsa.gr

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.