Ομάδα εργασίας για τη βελτίωση κτιριακών υποδομών του Πρωτοδικείου Αθηνών (Υπουργική Απόφαση)

Διαβούλευση με εμπλεκόμενους φορείς και το σχεδιασμό αναγκαίων παρεμβάσεων και οικονομοτεχνικών μελετών

18/02/2019

19/02/2019

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύσταση και συγκρότηση ομάδας εργασίας με αντικείμενο τη βελτίωση κτιριακών υποδομών του πρωτοδικείου Αθηνών και ειδικότερα τη διαβούλευση με εμπλεκόμενους φορείς και το σχεδιασμό αναγκαίων παρεμβάσεων και οικονομοτεχνικών μελετών.

Η ομάδα εργασίας, η οποία οφείλει να περατώσει το έργο της έως τις 31 Μαρτίου 2019, αποτελείται από τους:

1. Γεώργιο Σάρλη του Αθανασίου, Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ως Πρόεδρο.

2. Ελένη Χαλβατζή του Δομένικου, Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Βαλμαντώνη του Κωνσταντίνου Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών.

3. Παναγιώτη - Δαυίδ Τριαντάφυλλου του Κωνσταντίνου, Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με αναπληρωτή τον Δημήτριο Νομικό του Νικολάου, Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

4. Μαρινέττα Γούναρη - Χατζησαράντου του Νικολάου, Σύμβουλο - ταμία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με αναπληρωτή τον Ιωάννη Κάπο του Χαραλάμπους, Σύμβουλο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

5. Αικατερίνη Πιτσαρή του Δημοσθένη, Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών Διαχειρίσεως Υλικού - Συντηρήσεως Κτιρίων και του Γραφείου Επιτροπής Διαχείρισης της Επιχορήγησης με αναπληρώτρια την Μαριάννα Καβάκα του Ιωάννη, Προϊσταμένη Διοικητικού της Γραμματείας του Πρωτοδικείου Αθηνών.

6. Ευάγγελο Τράκα του Μιχαήλ, με αναπληρώτρια την Σοφία Σδράκα του Θωμά, υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας της Κ.Υ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

7. Νικόλαο Βασιλείου του Χρήστου, με αναπληρωτή τον Περικλή Παπαβασιλείου του Κωνσταντίνου, υπαλλήλους της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

8. Παναγιώτη Φράγκο του Κωνσταντίνου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης ΤΑΧΔΙΚ με αναπληρώτριά του την Χρυσαυγή Τρίμμη του Νικολάου, υπάλληλο του ΤΑΧΔΙΚ.

9. Γεώργιο Παρασκευά του Βασιλείου, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Κουφογιώτη του Νικολάου, υπαλλήλους της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

10. Ευρυδίκη Αντωνίου του Λάμπρου με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Παπαδόπουλο του Αντωνίου εκπροσώ πους των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. ως μέλη.

Χρέη γραμματέα της ομάδας εργασίας θα εκτελεί η Παρασκευή Φλώρου με αναπληρώτρια αυτής την Γεωργία Ταρίφα υπάλληλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Διαβάστε επίσης: Τα προβλήματα δικηγόρων και πολιτών στο Πρωτοδικείο Αθηνών στο επίκεντρο της συνάντησης ΔΣΑ με Συμβούλιο Διοίκησης

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

send