Πώς κατανέμονται οι νέες οργανικές θέσεις Εισαγγελέων (ΠΔ 41/2019)

Κατανομή οργανικών θέσεων οι οποίες συνεστήθησαν με τις διατάξεις του ν. 4596/2019

14/05/2019

15/05/2019

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα 41/2019 "Κατανομή οργανικών θέσεων Εισαγγελέων Εφετών, Αντεισαγγελέων Εφετών και Εισαγγελέων Πρωτοδικών στις Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας".

Σύμφωνα με το ΠΔ, οι οργανικές θέσεις των Εισαγγελέων Εφετών, Αντεισαγγελέων Εφετών και Εισαγγελέων Πρωτοδικών οι οποίες συνεστήθησαν με τις διατάξεις του άρθρου 22 του ν. 4596/2019 (Α΄ 32) κατανέμονται στις Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας ως εξής:

1. Εισαγγελία Εφετών Αθηνών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Εφετών κατά (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε είκοσι έξι (26).

2. Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε επτά (7).

3. Εισαγγελία Εφετών Πατρών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε οκτώ (8).

4. Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε τρεις (3).

5. Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε πενήντα πέντε (55).

6. Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδιών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε οκτώ (8).

Μπορείτε να κατεβάσετε το Προεδρικό Διάταγμα 41/2019

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.