logo-print

Άρθρο 7 - Απόφαση Προέδρου της Βουλής 18068/22.11.2016 - Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

28/11/2016

Κωδικοποιημένο
O ηλεκτρονικός αναγκαστικός πλειστηριασμός κατά τον ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 6

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

1. Η Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης συγκροτείται από τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του άρθρου 90 του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β’). Γραμματέας της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης ορίζεται ο Γραμματέας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

2. Στην Επιτροπή μετέχει, χωρίς δικαίωμα ψήφου και ένα (1) μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων Βουλής, εφόσον το ζητήσει ο αξιολογούμενος.

3. Η Επιτροπή αποφαίνεται επί των ενστάσεων του άρθρου 6 της παρούσας, καθώς και για τις εξαιρετικές επιδόσεις, κατά τα οριζόμενα στις παραγράφους 5 και 12 των άρθρων 3 και 4, και στην παράγραφο 4 του άρθρου 2.

4. Εάν η Επιτροπή αποφαίνεται επί ενστάσεων ή για τις εξαιρετικές επιδόσεις προϊσταμένου που είναι μέλος της Επιτροπής ή υπαλλήλου που έχει αξιολογηθεί από μέλος της, το συγκεκριμένο μέλος κωλύεται να συμμετέχει και αναπληρώνεται.

5. Η θητεία της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης είναι διετής. Κατά την πρώτη εφαρμογή της παρούσας, η θητεία της λήγει στις 31/12/2018.

Επίτομο Εργατικό Δίκαιο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ / ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

send