logo-print

Άρθρο 4 - Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου 50/22.12.2015

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

22/12/2015

Κωδικοποιημένο
Ενοχικό Δίκαιο Ειδικό Μέρος
Οι πρόσφατες τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικας και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

1. Οι φορείς του άρθρου 1 υποχρεούνται να παρέχουν σε εύλογο χρονικό διάστημα κάθε πληροφορία, κάθε έγγραφο και κάθε στοιχείο σχετικά με το σχεδιασμό και την υλοποίηση επικοινωνιακών προγραμμάτων και δράσεων, τα οποία ζητούνται από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ή τους υπαλλήλους του κλάδου Συμβούλων και Γραμματέων Επικοινωνίας, που είναι αποσπασμένοι κατά το άρθρο 24 παρ. 4 του Ν. 4339/2015.

2. Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας παρακολουθεί τις δράσεις των εγκεκριμένων επικοινωνιακών προγραμμάτων και ενημερώνεται για την υλοποίησή τους από τους φορείς του άρθρου 1 ή και μέσω των υπαλλήλων του κλάδου Συμβούλων και Γραμματέων Επικοινωνίας, οι οποίοι είναι αποσπασμένοι στο γραφείο κάθε Υπουργού κατά τη διάταξη της παρ. 4 του άρθρου 24 του Ν. 4339/2015. Οι υπάλληλοι αυτοί συντάσσουν σχετικά ενημερωτικά σημειώματα, τα οποία απευθύνονται στην αρμόδια οργανική μονάδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Επί πλέον, παρακολουθούν και συντονίζουν το επικοινωνιακό έργο των υπαγόμενων στο Υπουργείο που υπηρετούν φορέων.

3. Μετά την περάτωση κάθε επικοινωνιακού προγράμματος υποβάλλεται εντός εύλογου χρόνου στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας από τους φορείς του άρθρου 1 έκθεση απολογισμού των σχετικών επικοινωνιακών δράσεων και του προγράμματος εν γένει, με την οποία εκτιμάται εάν επιτεύχθηκαν οι στόχοι αυτού ή όχι. Στην ίδια έκθεση μπορεί να περιλαμβάνονται προτάσεις βελτίωσης ανάλογων μελλοντικών προγραμμάτων και δράσεων.

4. Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αξιολογεί τα προγράμματα, τα οποία έχουν ολοκληρωθεί, βάσει του αρχικώς υποβληθέντος φακέλου, των ενημερωτικών σημειωμάτων της παραγράφου 2 και της έκθεσης της παραγράφου 3. Για την αξιολόγηση μπορεί να ληφθεί υπόψη και κάθε άλλο πρόσφορο σχετικό στοιχείο. Οι αξιολογήσεις των ως άνω επικοινωνιακών προγραμμάτων αξιοποιούνται για ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του στρατηγικού σχεδίου εθνικής επικοινωνιακής πολιτικής κατά το άρθρο 24 παρ. 2 του Ν. 4339/2015 (Α΄ 133).

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο - 6η έκδοση
send