logo-print

Άρθρο 3 - Νόμος 2797/2000

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Ο ρατσιστικός λόγος μίσους ως μορφή του ρατσιστικού εγκλήματος

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΚΑΛΗΣ

Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας 2η έκδοση- καλλιτεχνικό

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ Ν.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΡΘΡΟ 3 ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

1. Κάθε Συμβαλλόμενο Μέρος θα έχει το δικαίωμα να διορίζει εγγράφως, μέσω της διπλωματικής οδού, προς το άλλο Συμβαλλόμενο Μέρος, μία αεροπορική εταιρεία για να εκτελεί τα συμφωνηθέντα δρομολόγια στις συγκεκριμένες διαδρομές και να αποσύρει ή τροποποιεί εγγράφως, μέσω της διπλωματικής οδού, οποιοδήποτε διορισμό μιας αεροπορικής εταιρείας.

2. Τα συμφωνημένα δρομολόγια μπορούν να αρχίζουν οποιοδήποτε χρόνο, εν όλω ή εν μέρει, αλλά όχι πριν:

(α) το Συμβαλλόμενο Μέρος, στο οποίο έχουν εκχωρηθεί τα δικαιώματα να έχει διορίσει σύμφωνα με την παράγραφο 1 μία αεροπορική εταιρεία για τη συγκεκριμένη διαδρομή,

(β) το Συμβαλλόμενο Μέρος που εκχωρεί τα δικαιώματα να έχει χορηγήσει, με την ελάχιστη δυνατή καθυστέρηση και σύμφωνα με τις διατάξεις του Αρθρου 4 (Ανάκληση και Περιορισμός Εξουσιοδότησης), την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας στην ενδιαφερόμενη αεροπορική εταιρεία,

(γ) είναι οε ισχύ ένα τιμολόγιο, εγκεκριμένο σύμφωνα με τις διατάξεις του Αρθρου 11 (Τιμολόγια), και

(δ) έχει υποβληθεί πίνακας δρομολογίων σύμφωνα με τις διατάξεις του Αρθρου 12 (Πίνακες δρομολογίων), ο οποίος δεν έχει απορριφθεί.

3. Με σκοπό την έκδοση της κατάλληλης άδειας λειτουργίας της προβλεπόμενης στην παράγραφο 2, οι αεροπορικές αρχές του ενός Συμβαλλόμενου Μέρους μπορεί να απαιτούν από τη διορισμένη αεροπορική εταιρεία του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους να τις διαβεβαιώσει ότι η ενδιαφερόμενη αεροπορική εταιρεία έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εκπληρώσει τους όρους που περιγράφονται στους νόμους και τους κανονισμούς των αρχών αυτών που συνήθως διέπουν την εκτέλεση διεθνών αεροπορικών δρομολογίων σύμφωνα με τις διατάξεις της Σύμβασης.

Μεσιτεία Ακινήτων - Δημοσιεύματα ΕπΑΚ Νο 5
Δασικό Δίκαιο & Εθνικό Κτηματολόγιο Β έκδοση

ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΥ Δ.

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ