logo-print

Άρθρο 7 - Νόμος 2797/2000

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Η παραγραφή των εγκλημάτων στο ουσιαστικό ποινικό δίκαιο

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΡΘΡΟ 7 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΩΝ

1. Πιστοποιητικά πλοιμότητας, πιστοποιητικά ικανότητας και άδειες που εκδόθηκαν ή αναγνωρίστηκαν έγκυρες από το ένα Συμβαλλόμενο Μέρος και παραμένουν σε ισχύ, θα αναγνωρίζονται ως έγκυρα από το άλλο Συμβαλλόμενο Μέρος, για το σκοπό εκτέλεσης των συμφωνημένων δρομολογίων, υπό την προϋπόθεση ότι τα πιστοποιητικά αυτά και οι άδειες εκδόθηκαν ή αναγνωρίστηκαν έγκυρα, σύμφωνα και κατ' εφαρμογή των ελάχιστων κριτηρίων της Σύμβασης. Κάθε Συμβαλλόμενο Μέρος διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αναγνώριση, με σκοπό πτήσεις που θα εκτελεσθούν, σύμφωνα με τα δικαιώματα που εκχωρήθηκαν σύμφωνα με την παράγραφο 2 του Αρθρου 2 (Εκχώρηση Δικαιωμάτων), πιστοποιητικά ικανότητας και άδειες που εκχωρήθηκαν σε υπηκόους του από μια άλλη χώρα.

2. Εάν τα προνόμια ή οι όροι των αδειών ή πιστοποιητικών που εκδόθηκαν ή αναγνωρίστηκαν έγκυρα από το ένα Συμβαλλόμενο Μέρος επιτρέπουν μία διαφοροποίηση από τα πρότυπα που θεσπίστηκαν σύμφωνα με τη Σύμβαση, ανεξαρτήτως του εάν η διαφοροποίηση αυτή έχει ή δεν έχει υποβληθεί στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας, το άλλο Συμβαλλόμενο Μέρος δύναται, χω476

ρις να παραβιάζει τα δικαιώματα του πρώτου Συμβαλλόμενου Μέρους, να ζητήσει διαβουλεύσεις σύμφωνα με το Αρθρο 17 (Διαβουλεύσεις) με το πρώτο Συμβαλλόμενο Μέρος, με σκοπό να πεισθεί τούτο ότι η υπο αμφισβήτηση πρακτική είναι αποδεκτή από αυτό.

Δίκαιο εμπορικών δικαιοπραξιών/Αξιόγραφα-Ασφαλιστικό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΦΗ ΤΖΙΒΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Από τον πολιτικώς ενάγοντα στον παριστάμενο για την υποστήριξη της κατηγορίας

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

send