logo-print

Στη δικαιοσύνη οι πρώτοι ύποπτοι για οικονομικά εγκλήματα στους Ολυμπιακούς του 2004

05/05/2014

16/11/2017

Αξιόποινες σεξουαλικές πράξεις, 3η έκδ., 2025
Αξιόποινες σεξουαλικές πράξεις, 3η έκδ., 2025

Για πρώτη φορά, δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, οι πρώτοι ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων για το "φαγοπότι" των δισεκατομμυρίων ευρώ καλούνται από τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, η προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα, που αφορά τη διαχείριση των ολυμπιακών ακινήτων μετά την Ολυμπιάδα από την εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άσκηση ποινικών διώξεων. Μεταξύ άλλων, το αδίκημα που διερευνάται είναι αυτό της απιστίας και αφορά στην περίοδο από το 2009 και μετά.

Ενώπιον τον εισαγγελέων έχουν ήδη δώσει εξηγήσεις υπεύθυνοι της εταιρίας, η οποία είχε αναλάβει τη μεταολυμπιακή συντήρηση και χρήση τόσο των σταθερών όσο και των κινητών κατασκευών, που χρησιμοποιήθηκαν στην αποκαλούμενη "χρυσή" Ολυμπιάδα του 2004 και κόστισαν στους Έλληνες φορολογούμενους δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

Πηγή: news247.gr
Εγχειρίδιο Αστικού Δικονομικού Δικαίου, 4η έκδ., 2025
Η χρηματοοικονομική ασφάλεια, 2024
send