logo-print

Με κλειδάριθμο και ΙΒΑΝ η πληρωμή εφόρων και δικαστικών αντιπροσώπων

19/05/2014

16/11/2017

Εργατικό Δίκαιο - Ατομικές εργασιακές σχέσεις και το δίκαιο της ευελιξίας της εργασίας, 10η έκδ., 2024
Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ΙΙ (Ν. 4620/2019)

Την επόμενη Δευτέρα 26 Μαΐου θα ξεκινήσει η καταβολή των αποζημιώσεων 50.000 εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων και γραμματειών εφορευτικών επιτροπών που μετέχουν στις εκλογές και οι οποίοι δεν μετακινήθηκαν εκτός νομού.

Για να λάβουν τις αποζημιώσεις τους οι δικαιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον κωδικό τους στο Taxisnet (κλειδάριθμο), αλλά και το διεθνή αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (IBAN).

Η διαδικασία που ακολουθείται φέτος με την καταβολή των αποζημιώσεων των εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων και γραμματειών εφορευτικών επιτροπών συνολικού ύψους 38 εκατ. ευρώ είναι διαφορετική σε σχέση με τις άλλες χρονιές όταν και η πληρωμή γινόταν από τις εφορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

Πηγή: in.gr
Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Η αρχή της οικονομίας της δίκης στις διοικητικές διαφορές, 2025
send