logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 3121/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Κώδικας Ποινικής Δικονομίας -Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - Τόμος Ι - Β έκδοση

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εθνικό κτηματολόγιο - Νομολογιακά Δρώμενα -Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 2 (ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 2023)

Άρθρο 6

1. Κάθε μέλος του Ο.Α.Ο. καταβάλλει μία οικονομική εισφορά η οποία ορίζεται κάθε έτος από τη γενική συνέλευση. Το ποσό της καθορίζεται κατ' εφαρμογή των διατάξεων που ορίζονται στα παραρτήματα No 1 και 2 της παρούσας Συμφωνίας. Η οικονομική εισφορά των ενδεχόμενων νέων μελών καθορίζεται από τη γενική Συνέλευση βάσει διατάξεων που ορίζονται στα παραρτήματα No 1 και 2 της παρούσας Συμφωνίας.

2. Οι οικονομικοί πόροι του Ο.Α.Ο. περιλαμβάνουν το ετήσιο υποχρεωτικό μερίδιο εισφοράς κάθε μέλους και παρατηρητή καθώς και τα αποτελέσματα των δικών του δραστηριοτήτων. Οι υποχρεωτικές εισφορές καταβάλλονται στον Ο.Α.Ο. κατά τη διάρκεια κάθε οικονομικού έτους. Πέρα από αυτή την προθεσμία, θεωρούνται ότι καταβλήθηκαν με καθυστέρηση.

3. Οι οικονομικοί πόροι του Ο.Α.Ο. μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης εθελοντικές εισφορές των μελών της, δωρεές, οικονομικές ενισχύσεις, χορηγίες ή χρηματοδοτήσεις οποιασδήποτε φύσεως προερχόμενων από διεθνείς, εθνικές οργανώσεις, είτε δημόσιο, παραδημόσιου ή ιδιωτικού χαρακτήρα, αρκεί οι χρηματοδοτήσεις αυτές να είναι σύμφωνες με τις γενικές αρχές που τέθηκαν από τη γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5, παράγραφος 3α, που περιλαμβάνονται στον εσωτερικό Κανονισμό.

Η επιμέλεια του παιδιού κατά τον Αστικό Κώδικα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send