logo-print

Άρθρο 21 - Νόμος 3176/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 21 Τροποποιήσεις της Σύμβασης

1. Τροποποιήσεις της παρούσας Σύμβασης μπορούν να προταθούν από οποιοδήποτε Μέρος.

2. Οι τροποποιήσεις της παρούσας Σύμβασης θα υιοθετούνται σε συνεδρίαση της Διάσκεψης των Μερών. Το κείμενο της προτεινόμενης τροποποίησης θα αποστέλλεται στα Μέρη από τη Γραμματεία τουλάχιστον έξι μήνες πριν τη συνεδρίαση στην οποία προτείνεται για υιοθέτηση. Η Γραμματεία θα αποστέλλει επίσης την προτεινόμενη τροποποίηση στους υπογράφοντες της παρούσας Σύμβασης και για ενημέρωση, στο Θεματοφύλακα.

3. Τα Μέρη θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να καταλήξουν σε συμφωνία για κάθε προτεινόμενη τροποποίηση της παρούσας Σύμβασης με ομοφωνία. Αν όλες οι προσπάθειες ομοφωνίας εξαντληθούν, και δεν επιτευχθεί συμφωνία, η τροποποίηση θα υιοθετηθεί σε έσχατη ανάγκη από πλειοψηφία τριών τετάρτων των Μερών που είναι παρόντα και ψηφίζουν στη συνεδρίαση.

4. Η τροποποίηση θα αποσταλεί από το θεματοφύλακα σε όλα τα Μέρη για επικύρωση, αποδοχή ή έγκριση.

5. Η επικύρωση, αποδοχή ή έγκριση μιας τροποποίησης θα γνωστοποιείται εγγράφως στον Θεματοφύλακα, Η τροποποίηση που υιοθετείται σύμφωνα με την παράγραφο 3 θα τίθεται σε ισχύ για τα Μέρη που την αποδέχθηκαν την ενενηκοστή ημέρα μετά την ημερομηνία κατάθεσης των εγγράφων επικύρωσης, αποδοχής ή έγκρισης από τουλάχιστον τρία τέταρτα των Μερών. Μετέπειτα, η τροποποίηση θα τίθεται σε ισχύ για κάθε άλλο Μέρος την ενε-νηκοστή ημέρα μετά την ημερομηνία που ένα Μέρος καταθέτει το έγγραφο επικύρωσης, αποδοχής ή έγκρισης της τροποποίησης.

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας
send