logo-print

Άρθρο 3 - Νόμος 3178/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Σύχρονα και κρίσιμα θέματα της συνταγματικής νομολογίας του ελεγκτικού συνεδρίου

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΡΘΡΟ 3

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

1. Ο βασικός σκοπός του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕ-ΕΥΕ) είναι να βελτιώνει την εκπαίδευση σύμφωνα με τα νέα επιχειρησιακά δεδομένα των Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (EYE), και να παρέχει τον κατάλληλο χώρο για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών αναφορικά με θέματα EYE.

2. Η αποστολή του Κέντρου είναι να παρέχει θεωρητική και πρακτική επιμόρφωση και εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, με περιεκτική κάλυψη των EYE, προς στελέχη (Αξιωματικούς Επιτελείου, Διμοιρίτες, Διοικητές Λόχων και Μονάδων, Παρατηρητές), καθώς και προς πολυεθνικά στρατεύματα (Διμοιρίες - Λόχους - Μονάδες), σύμφωνα με τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα (UN - OSCE - NATO - WEU).

3. Επιπρόσθετα, το Κέντρο έχει την αποστολή να παρέχει την κατάλληλη εκπαίδευση πριν την ανάπτυξη κάποιας δύναμης για εκτέλεση αποστολής, επί όλων των σχετικών θεμάτων των EYE, προς αξιωματικούς επιτελείου στρατιωτικούς παρατηρητές και εθνικά ή πολυεθνικά τμήματα, πριν την ανάπτυξη τους για μία συγκεκριμένη αποστολή, καθώς και στους αντικαταστάτες τους.

Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012
send