logo-print

Άρθρο 4 - Νόμος 3178/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Αγωγή περί κλήρου
Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012

ΑΡΘΡΟ 4

ΙΔΡΥΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΥΠΑΓΩΓΗ

1. Το Κέντρο είναι μία εγκατάσταση η οποία στελεχώνεται με προσωπικό και των τριών κλάδων των Ενόπλων δυνάμεων, που υπάγεται στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας του Ελληνικού Μέρους.

2. Το οργανόγραμμα του Κέντρου απεικονίζεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Α", το οποίο είναι δυνατό να τροποποιείται από το Ελληνικό Μέρος οποιαδήποτε στιγμή, σύμφωνα με τις λειτουργικές απαιτήσεις του Κέντρου.

3. Το μόνιμο Προσωπικό του Κέντρου (και επιστημονικό και διοικητικό) θα αποτελείται από στρατιωτικό (Στρατού Ξηράς, Ναυτικού, Αεροπορίας) καθώς και από πολιτικό προσωπικό.

4. To Ελληνικό Μέρος θα παρέχει όλο το αναγκαίο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό εκτός από τις ακόλουθες θέσεις, οι οποίες θα καλύπτονται από διεθνές προσωπικό, μετά από προηγούμενη συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού Μέρους και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου μέρους και την υπογραφή ενός σχετικού Μνημονίου Αμοιβαίας Κατανόησης (MOU):

α. Επιτελικοί Αξιωματικοί β. Εκπαιδευτές

Το Κροατικό Μέρος μπορεί να παρέξη έναν (1) εκπαιδευτή μετά την σύναψη και υπογραφή ενός σχετικού MOU μεταξύ των Μερών.

5. Το Κροατικό Μέρος διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το προσωπικό του από το Κέντρο, μετά από έγκαιρη ειδοποίηση του Ελληνικού Μέρους. Η ειδοποίηση αυτή πρέπει να είναι μία επίσημη γραπτή κοινοποίηση από την υπεύθυνη αρχή του Κροατικού Μέρους, αποστελλόμενη προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας του Ελληνικού Μέρους, ένα (1) μήνα νωρίτερα.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
Η παραγραφή των εγκλημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ