logo-print

Απάτη ο online διαγωνισμός της Aegean για δωρεάν εισιτήρια

Η εταιρεία προειδοποιεί τους χρήστες του διαδικτύου

Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ

Πρόσθετοι λογοι αναιρέσεων κατά τον ΚΠΔ

Αθανάσιος Κ. Ζαχαριάδης

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Με ανακοίνωσή της που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, η Aegean Airlines ενημερώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον διαγωνισμό, ο οποίος κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και αναφέρεται στην παροχή δύο δωρεάν business class εισιτηρίων.

Οι χρήστες του διαδικτύου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες περιπτώσεις, ελέγχοντας το url της σελίδας που παραπέμπονται για τέτοιους διαγωνισμούς, αλλά και εξακριβώνοντας τέτοιες "προσφορές" μέσω των επίσημων καναλιών επικοινωνίας της εκάστοτε εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Aegean αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο δύο business class εισιτήρια.

Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook τοhttps://www.facebook.com/aegeanairlines/ , στο twitter τοhttps://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram τοhttps://www.instagram.com/aegeanairlines/

Σας ευχαριστούμε πολύ».

Αναγκαία Ομοδικία - Δομή και λειτουργία της ομοδικιακής δίκης XXII & 390

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Οικογενειακό Δίκαιο - Τρίτη έκδοση

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send