logo-print

Ανακοινώθηκαν οι εξεταστικές επιτροπές για το διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών

Για τις κατευθύνσεις Εισαγγελέων, Πολιτικής, Ποινικής και Διοικητικής Δικαιοσύνης

03/10/2016

29/01/2018

Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο
Ο δικαστικός έλεγχος της δράσης των ανεξάρτητων αρχών

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δημοσιεύθηκαν σήμερα την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι αποφάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφορικά με τη συγκρότηση εξεταστικών επιτροπών του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Εισαγγελέων, Πολιτικής, Ποινικής και Διοικητικής Δικαιοσύνης), έτους 2016.

Κατεύθυνση Εισαγγελέων

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 67820/27.9.2016 απόφαση, η εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Εισαγγελέων), αποτελείται από τους:

1) Ιωάννη Γιαννακόπουλο του Στεφάνου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, με αναπληρώτριά του την Ευφημία Λαμπροπούλου του Νικολάου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

2) Ευσταθία Σπυροπούλου του Γεωργίου, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Παπαγεωργίου του Σταύρου, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

3) Ευάγγελο Καίσαρη του Κωνσταντίνου, Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Ελευθέριο Μιχαηλίδη του Ιωάννη, Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τις εξετάσεις των υποψηφίων δικαστών (πολιτικής-ποινικής δικαιοσύνης)

4) Κωνσταντίνο Καλαβρό του Φραγκίσκου, Καθηγητή Πολιτικής Δικονομίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με αναπληρώτρια του την Χριστίνα Σταμπέλου του Χρήστου, Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5) Βασίλειο Δημακόπουλο του Διονυσίου, Δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Θεόδωρο Παναγόπουλο του Σπυρίδωνος, Δικηγόρο Αθηνών επίσης, ως μέλη.

Κατεύθυνση Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 67819/27.9.2016 απόφαση, η εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης), αποτελείται από τους:

1) Ειρήνη Κιουρκτσόγλου - Πετρουλάκη του Αναστασίου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά της την Δήμητρα Μπουρνάκα του Γεωργίου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

2) Χαράλαμπο Μαχαίρα του Γεωργίου, Αρεοπαγίτη, με αναπληρώτριά του την Σοφία Καρυστηναίου του Εμμανουήλ, Αρεοπαγίτη.

3) Νικόλαο Παντελή του Δημητρίου, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αναπληρωτή του τον Βασίλειο Πλιώτα του Ηλία, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

4) Διονυσία Καλλινίκου του Διονυσίου, Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Καλλιρόη Παντελίδου του Γεωργίου, Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

5) Χριστόφορο Αργυρόπουλο του Δημητρίου, Δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Θεμιστοκλή Κλουκίνα του Θεοδώρου, Δικηγόρο Αθηνών επίσης, ως μέλη.

Κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 67818/27.9.2016 απόφαση, η εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης), αποτελείται από τους:

1) Αικατερίνη Συγγούνα του Ευάγγελου, Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά της την Μαρία Καραμανώφ του Θεμιστοκλή, Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

2) Σταμάτιο Πουλή του Στυλιανού, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με αναπληρώτριά του την Βιργινία Σκεύη του Δημητρίου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

3) Φώτιο Κατσίγιαννη του Θεοδώρου, Πρόεδρο Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με αναπληρώτριά του την Μαρία Πατσαρίνου του Ηλία, Πρόεδρο Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

4) Γλυκερία Σιούτη του Παναγιώτη, Καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή της τον Αντώνιο Παντελή του Μαρίνου, Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5) Αθανάσιο Τσιρωνά του Βασιλείου, Δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Χρήστο Δετσαρίδη του Παναγιώτη, Δικηγόρο Αλεξανδρούπολης, ως μέλη.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ.

Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας 2η έκδοση- καλλιτεχνικό

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ Ν.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο επιταγής - 6η έκδοση
send