logo-print

Ανακοινώθηκαν οι εξεταστικές επιτροπές του διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΦΕΚ)

Κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης, Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης και Εισαγγελέων

20/10/2017

16/11/2017

Πολιτειολογία
Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι αποφάσεις για τη συγκρότηση των εξεταστικών επιτροπών του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών έτους 2017.

Διαβάστε επίσης: ΕΣΔι: Αναρτήθηκε το πρόγραμμα των γραπτών εξετάσεων του διαγωνισμού (Κατεύθυνση Πολιτικής-Ποινικής Δικαιοσύνης)

Αναλυτικά οι αποφάσεις

Αριθ. 72389

Συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης), έτους 2017.

Συγκροτούμε την εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης), αποτελούμενη από τους:

1) Αθανάσιο Ράντο του Ελευθερίου, Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Γράβαρη του Βασιλείου, Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

2) Ελένη Λυκεσά του Αλεξάνδρου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με αναπληρώτριά της τη Γεωργία Παπαναγοπούλου του Ιωάννη, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

3) Περικλή Γκότση του Νικολάου, Πρόεδρο Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με αναπληρώτριά του την Ευγενία Μυλωνοπούλου του Παναγιώτη, Πρόεδρο Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

4) Κωνσταντίνο Ρέμελη του Σωτηρίου, Καθηγητή του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Γεραπετρίτη του Βασιλείου, Καθηγητή Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5) Αθανάσιο Ξηρό του Γεωργίου, δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Βασίλειο Παπαδημητρίου του Αναστασίου, δικηγόρο Αθηνών, ως μέλη.

Καθήκοντα γραμματέων της ανωτέρω Επιτροπής ανατίθενται στους:

α) Ευφημία Παπαδοπούλου του Αντωνίου, υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, με αναπληρώτριά της τη Χριστίνα - Αλεξάνδρα Μιχέλη του Κυριάκου, υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών επίσης, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στη Θεσσαλονίκη και 

β) Μαριάννα Καρά του Βασιλείου, υπάλληλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με αναπληρωτή της τον Νεκτάριο Μαντζώρο του Ευσταθίου, υπάλληλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ιδίου ως άνω Υπουργείου, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στην Αθήνα.

Αριθ. 72390

Συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης), έτους 2017.

Συγκροτούμε την εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης), αποτελούμενη από τους:

1) Μαρία Γαλάνη-Λεοναρδοπούλου του Χρίστου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Λέκκα του Αναστασίου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

2) Αλτάνα Κοκκοβού του Παναγιώτη, Αρεοπαγίτη, με αναπληρώτριά της τη Μαρία Παπασωτηρίου του Βασιλείου, Αρεοπαγίτη.

3) Ευάγγελο Ζαχαρή του Κωνσταντίνου, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αναπληρώτριά του την Ελένη Μετσοβίτου-Φλουρή του Ρίζου, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

4) Καλλιόπη Χριστακάκου-Φωτιάδη του Αλεξάνδρου, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής τουΕθ νικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο του Δημητρίου, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

5) Χριστόφορο Αργυρόπουλο του Δημητρίου Δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρώτριά του την Ιωάννα Καραχάλιου του Δημητρίου, Δικηγόρο Αθηνών επίσης, ως μέλη.

Καθήκοντα γραμματέων της ανωτέρω Επιτροπής ανατίθενται στους: α) Γεωργία Κεφαλά του Ιωάννη, υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, με αναπληρωτή της τον Λάζαρο Σωτηριάδη του Φωτίου, υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών επίσης, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στη Θεσσαλονίκη, β) Μαγδαληνή Καραγιάννη του Νικολάου, υπάλληλο του Αρείου Πάγου, με αναπληρώτριά της την ΕυσταθίαΛου καδούνου του Λουκά, υπάλληλο του Αρείου Πάγου, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στην Αθήνα.

Αριθ. 72391

Συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Εισαγγελέων), έτους 2017.

Συγκροτούμε την εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (κατεύθυνση Εισαγγελέων), αποτελούμενη από τους:

1) Αγγελική Αλειφεροπούλου του Αθανασίου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, με αναπληρώτριά της την Πηνελόπη Ζωντανού του Δημητρίου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

2) Βασιλική Θεοδώρου του Κωνσταντίνου, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αναπληρώτριά της την Αριστέα Θεοδόση του Ιωάννη, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

3) Όλγα Σμυρλή του Δημητρίου, Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, με αναπληρώτριά της τη Βιργινία Σακελλαροπούλου του Δημητρίου, Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

4) Γεώργιο Αρχανιωτάκη του Εμμανουήλ, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αναπληρώτριά του τη Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου του Δημητρίου, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

5) Βασίλειο Δημακόπουλο του Διονυσίου, δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Θεόδωρο Παναγόπουλο του Σπυρίδωνος, δικηγόρο Αθηνών επίσης, ως μέλη.

Καθήκοντα γραμματέων της ανωτέρω Επιτροπής ανατίθενται στους: α) Άννα Ατσέρπη του Λουίζου, υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, με αναπληρώτριά της τη Μαρία Παπαδοπούλου του Νικήτα, υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών επίσης, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στη Θεσσαλονίκη, β) Αικατερίνη Αναγνωστοπούλου του Παναγιώτη , υπάλληλο του Αρείου Πάγου, με αναπληρώτριά της τη Μάρθα Σαμαρτζή του Γεωργίου, υπάλληλο του Αρείου Πάγου, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στην Αθήνα.

Αριθ. 72392

Ορισμός εξεταστών ξένων γλωσσών του εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, έτους 2017.

ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:

1. Άννα Κυριακοπούλου-Καμπούρη του Ηρακλή, διδασκάλισσα Αγγλικής Γλώσσας του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Α΄ τακτικό μέλος).

2. Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο του Ιωάννη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Β' τακτικό μέλος).

3. Δημήτριο Σταματιάδη του Κωνσταντίνου, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Α΄ αναπληρωματικό μέλος).

4. Μαρία Γαβουνέλη του Νικολάου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Β' αναπληρωματικό μέλος).

ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:

1. Χρήστο Μαστροκώστα του Ιωάννη, Καθηγητή του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Α΄ τακτικό μέλος).

2. Βασίλειο Κονδύλη του Θεοδώρου, Επίκουρο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Β' τακτικό μέλος).

3. Ευγενία Πρεβεδούρου του Βασιλείου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α΄ αναπληρωματικό μέλος).

4. Ιωάννη Δεληκωστόπουλο του Στεφάνου, Επίκουρο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Β' αναπληρωματικό μέλος).

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:

1. Θεόδωρο Παπακυριάκου του Κυριάκου, Επίκουρο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α΄ τακτικό μέλος).

2. Αικατερίνη Ηλιάδου του Νικολάου Επίκουρη Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Β' τακτικό μέλος).

3. Δημήτριο Συμεωνίδη του Γεωργίου, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Α΄ αναπληρωματικό μέλος).

4. Αγνή Δάφφα του Ζήση, δασκάλα Γερμανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Β΄ αναπληρωματικό μέλος).

ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:

1. Μαρίκα Γιούνη του Σωτηρίου, Καθηγήτρια του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Α΄ τακτικό μέλος).

2. Μαρία Αρχιμανδρίτου του Βησσαρίωνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Β' τακτικό μέλος).

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ.

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Ο δικαστικός έλεγχος της δράσης των ανεξάρτητων αρχών

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send