logo-print

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Δικηγόρων

Τη διοργάνωση ανέλαβε η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

13/10/2016

29/01/2018

Το δίκαιο ακινήτων στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου-Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 1

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η ελαττωματική καταγγελία και οι συνέπειές της

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το Εαρινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Δικηγόρων (European Young Bar Association) για το έτος 2017.

Τη διοργάνωση του Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχει αναλάβει η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Δικηγόρων (EYBA είναι η μεγαλύτερη οργάνωση νέων δικηγόρων πανευρωπαϊκά, με συμμετέχουσες σε αυτήν ενώσεις από τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη.

Σε ετήσια βάση η ΕΥΒΑ διοργανώνει δύο συνέδρια, στο πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνονται επιστημονικές ημερίδες, πανευρωπαϊκή συνέλευση των μελών και σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με στόχο οι συμμετέχοντες, εκτός της διαρκούς επιστημονικής κατάρτισης και της λήψης κρίσιμων συνδικαλιστικών αποφάσεων, να γνωρίσουν την ιστορία και την κουλτούρα της διοργανώτριας πόλης.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί από 30 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017, ενώ το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο Συνέδριο είναι καλεσμένος όλος ο νομικός κόσμος της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης χώρας, ενώ σύντομα πρόκειται να ανοίξει και διαδικτυακή εφαρμογή προεγγραφής για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν.

Κατόπιν απόφασης του ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ και δεδομένων των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκύψει από την προσφυγική κρίση, μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε δράσεις και φορείς με στόχο την ανακούφιση των προσφύγων και την ομαλή ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία.

Βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν για το επιστημονικό μέρος του Συνεδρίου, ενώ μειωμένο κόστος συμμετοχής θα υπάρχει για τα μέλη της ΕΑΝΔιΘ.

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση
send