logo-print

Χρήσιμες ανακοινώσεις για θέματα Αλλοδαπών

27/08/2014

16/11/2017

Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αθηνών Α’

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε - καλέσουμε τους δικηγόρους που καταθέτουν αιτήματα στην υπηρεσία μας που αφορούν αλλοδαπούς με βάση τις μεταβατικές διατάξεις του νέου μεταναστευτικού νόμου 4251/2014 όπου υπάρχει καταληκτική ημερομηνία 30/09/2014 να προσέρχονται στην υπηρεσία μας προκειμένου να οριστεί ή επανακαθοριστεί ραντεβού εντός αυτής της προθεσμίας.

Για κάθε διευκρίνιση επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση dam_a@attica.gr

Διαδικτυακή εφαρμογή για την αναζήτηση πορείας φακέλου για χορήγηση ή ανανέωσης άδειας διαμονής σε πολίτες τρίτων χωρών, που έχουν υποβάλει αίτημα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών και η Δ/νση Μεταναστευτικής πολιτικής έχουν αναπτύξει διαδικτυακή εφαρμογή η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε πολίτες τρίτων χωρών, που έχουν υποβάλει αίτημα χορήγησης ή ανανέωσης άδειας διαμονής, να αναζητούν και να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το στάδιο εξέτασης του αιτήματος τους ηλεκτρονικά.

Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠΕΣ στις ενότητες «Ανακοινώσεις» και «Δ/νση Μεταναστευτικής πολιτικής» καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pf.emigrants.ypes.gr/pf

Διαβάστε περισσότερα στο eanda.gr

Πηγή: eanda.gr

Σχετικοί Τομείς

Η προσημείωση υποθήκης Μετά τους ν. 4842/2021 και 4871/2021

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Συλλογικό εργατικό δίκαιο - 3η έκδοση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send