logo-print

Άρθρο 34 - Προεδρικό Διάταγμα 128/2016 - Αλλαγές στην κοινοποίηση (άρθρο 34 της Οδηγίας)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

07/12/2016

Κωδικοποιημένο
H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Όταν η κοινοποιούσα αρχή διαπιστώνει ή πληροφορείται ότι κοινοποιημένος οργανισμός δεν πληροί πλέον τις απαιτήσεις του άρθρου 29 ή ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, η ως άνω κοινοποιούσα αρχή περιορίζει, αναστέλλει ή ανακαλεί την κοινοποίηση, κατά περίπτωση, αναλόγως της σοβαρότητας της μη τήρησης των απαιτήσεων ή της μη εκπλήρωσης των υποχρεώσεων, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Φ.01.2/56790/ΔΠΠ1828/2016 (Β΄1897) υπουργική απόφαση, όπως αυτή εκάστοτε ισχύει. Ενημερώνει δε αμέσως σχετικά την Επιτροπή και τα άλλα κράτη μέλη.

2. Στην περίπτωση επιβολής των κυρώσεων περιορισμού, αναστολής ή ανάκλησης σε οργανισμό αξιολόγησης της συμμόρφωσης ή σε περίπτωση παύσης της δραστηριότητας του οργανισμού, ο οργανισμός αυτός υποχρεούται:

α) αμελλητί να εξασφαλίσει ότι τα αρχεία του τα χειρίζεται άλλος οργανισμός ή ότι αυτά μεταφέρονται άμεσα στην αρχή του άρθρου 26 ή/και την αρχή εποπτείας αγοράς, με βάση τις τυχόν υποδείξεις που λαμβάνει από την αρχή κοινοποίησης, ή

β) διαφορετικά, εφόσον δε λάβει σχετική υπόδειξη, να διασφαλίσει ότι τα αρχεία θα μπορούν να είναι διαθέσιμα στην κοινοποιούσα αρχή ή/και στην αρχή εποπτείας αγοράς, για χρονική περίοδο δέκα (10) ετών.

Το δίκαιο ακινήτων στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου-Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 1

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

send