logo-print

Θέματα Εξετάσεων Διαγωνισμού Υποψηφίων Δικηγόρων 2011-2016 (Δ' Έκδοση)

Ένα χρήσιμο βοήθημα για τους ασκούμενους δικηγόρους που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό

03/04/2017

16/11/2017

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Μία ιδιαίτερα χρήσιμη πρωτοβουλία, με αφορμή την προκήρυξη του νέου διαγωνισμού υποψηφίων δικηγόρων, έλαβε μία ομάδα νέων δικηγόρων, συγκεντρώνοντας και δημοσιεύοντας παλαιότερα θέματα των εξετάσεων.

Η παρούσα (Δ') έκδοση, στην οποία έχουν ενσωματωθεί τα θέματα της τελευταίας εξεταστικής περιόδου, αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για τους ασκούμενους δικηγόρους που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, προκειμένου να έχουν έστω μία γενική εικόνα του είδους, του περιεχομένου και του βαθμού δυσκολίας των ερωτημάτων που τίθενται.

Την έκδοση επιμελήθηκαν οι δικηγόροι Βενιαμίν Ι. Μπατής (Αντιπρόεδρος ΕΑΝΔΑ), Μαρία Γ. Αγγελή (Γεν. Γραμματέας ΕΑΝΔΑ), Γιώργος Β. Αργυρόπουλος, (Υποψήφιος Δρ. Νομικής, Μέλος ΔΣ ΕΑΝΔΑ) και Γιώργος Αθ. Ανδρονιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διαγωνισμός Υποψηφίων Δικηγόρων Α' εξεταστικής περιόδου 2017 για όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας θα διεξαχθεί στις έδρες των Εφετείων την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2017. Για δικαιολογητικά και όλες τις σχετικές πληροφορίες δείτε εδώ.

Δείτε αναλυτικά τα Θέματα Εξετάσεων Διαγωνισμού Υποψηφίων Δικηγόρων 2011-2016 (Δ' Έκδοση)

Διεθνής Εμπορική Διαιτησία Τόμος ΙΙ
Εργατικό Δίκαιο - Ατομικές εργασιακές σχέσεις - Ε έκδοση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ

send