logo-print

Κατάλογος συμμετεχόντων στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Υποψηφίων Δικηγόρων (Απρίλιος 2017)

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού

10/05/2017

16/11/2017

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίοδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο κατάλογος συμμετεχόντων στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Υποψηφίων Δικηγόρων Απριλίου 2017

Ο ΔΣΑ υπενθυμίζει ότι ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων του διαγωνισμού υποψηφίων δικηγόρων Α’ εξεταστικής περιόδου 2017, που θα λάβει χώρα στις 12, 13 και 14 Μαΐου 2017, ορίστηκε το κτίριο του ιδρύματος «IST COLLEGE», λεωφόρος Πειραιώς 72 και Πύργου, ΜΟΣΧΑΤΟ Αττικής (ΤΚ 18346).

Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται εντός των αιθουσών στις οποίες θα εξεταστούν, τριάντα λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχει προσδιορισθεί για την έναρξη κάθε δοκιμασίας προσκομίζοντας τηναστυνομική τους ταυτότητα προκειμένου να γίνει εγκαίρως η ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης απαγορεύεται η χρήση ερμηνευτικών κειμένων, διδακτικών συγγραμμάτων, σημειώσεων ή άλλου είδους βοηθημάτων, η χρήση και κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιουδήποτε διορθωτικού υλικού. Επιτρέπονται μόνο ασχολίαστοι Κώδικες.

Επισημαίνουμε στους υποψηφίους ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλες τις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο χώρος του διαγωνισμού εξυπηρετείται από την γραμμή λεωφορείου 049 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ (στάση «ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ») και απέχει 750 μέτρα από τον πλησιέστερο σταθμό των ΗΣΑΠ (Σταθμός «ΜΟΣΧΑΤΟ»)

Δείτε τον σχετικό πίνακα εδώ.

Ανταλλάξιμα κτήματα -Δημοσιεύματα ΕπΑκ Νο 3

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εταιρική Διακυβέρνηση Ανωνύμων Εταιριών

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ